U 16
Träningsmatch mot Sandared/Sjömarken
2017-04-04 21:34
Tillsammans med spelare från U15 kommer vi att spela en träningsmatch mot Sandared/Sjömarken.
Onsdag 5/9 kl 19:30 på Sandevi (Sandared).
Samling 18:00 på Ramnvallen.

Truppen:
Abdullah, Adam, Albin, Ali Jomaa,
Donat, Felix, Husein, Oliver,
Osman, Patrik, Pawan, Pierre,
Sebasthián, Walid, Xhemajl

Ledare:
Gabriel, Oscar, Björn

Då vi kommer att spela i två serier, får spelare i U15, U16 och U17 spela ihop för att få mer matchtid och möta olika motstånd. Ingen spelare är given i något lag, utan träningsnärvaro och inställning kommer att väga tungt för att få matchtid. Bara för att man inte spelar i ena laget, garanterar det inte speltid i det andra laget. Vi kommer att försöka matcha beroende på motstånd, så att det blir så jämna matcher som möjligt. Det ger inte mycket att varken vinna stort eller att förlora stort. Vi tränare kommer att ha en kontinuerlig dialog, för att försöka att matcha så många spelare som möjligt, så mycket som möjligt, på rätt nivå för bästa utveckling.

Matchen mot Sandared/Sjömarken, ett duktigt U16-lag och en seriemotståndare i Division 3, ger chansen att få visa vart vi står just nu, både som individer och som lag. Det är första matchen som många killar spelar tillsammans, men vi tränare vill avdramatisera det hela, då alla är norrbyspelare. Förhoppningsvis har vi många roliga år tillsammans att se fram emot!

Övriga tränar som vanligt 18:00, med Tommy och U15-ledare.

Ring mig vid ev. återbud!
Björn Josefsson