Fotbollskolan
Fotbollsskolan har flyttat till Ramnavallen
2017-09-12 08:27
Rekordmånga barn när fotbollsskolan flyttade till Ramnavallen
För att få en lugnare och tryggare träningsmiljö för barnen, samt komma närmare övriga lag i föreningen, har fotbollsskolan flyttat från Norrbyvallen. Igår bedrevs första träningen på Ramnavallen och fler barn än någon gång tidigare dök upp.

Fotbollsskolan har varit igång sedan mars och kört varje måndag nere på Norrbyvallen. Igår var alltså första träningen på "den stora fotbollsplanen" och det var mängder av intryck som mötte barnen. För att barnen inte ska behöva korsa någon väg, kommer de att hämtas och lämnas med föreningens minibussar nere på Norrby. Bara den korta resan var ett äventyr i sig.

På konstgräset igår samsades som mest tre lag utöver fotbollsskolan. Sedan det nya konstgräset lades i somras och det gamla breddades vid långsidorna, har träningsmöjligheterna förbättrats avsevärt för Norrbys ungdomsfotboll. Då ledarna Jean Diar och Patrik Johansson var sjuka, fick rehabtränade U19-spelare hoppa in och hjälpa Madelene Björklund och Tommy Pedersen med gårdagens träning. Det uppskattades mycket av barnen!

Björn Josefsson

info@norrbyif.se