PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
TV: Simon Eriksson om första träningsveckan
2017-01-17 18:08, A-laget
Andra träningsveckan är i gång och i går tog vi ett snack med tränaren Simon Eriksson. Han berättade bland annat att samtliga spelare i truppen nu är i träning.
A-laget
Liridon Gashi: "Jag känner mig som hemma"
2017-01-16 19:46, A-laget
Liridon Gashi kommer närmast från Elfsborg. Foto: norrbyif.se

Förra veckan skrev Liridon Gashi på ett ettårskontrakt med Norrby.

Han kommer närmast från Elfsborg där han de tre senaste säsongerna tillhört A-laget. Vi tog en pratstund med den 23-årige försvarsspelaren.

Välkommen Patrik Pettersen!
2017-01-11 17:58, A-laget
Patrik Pettersen, ny i norrbytröjan. Foto: norrbyif.se
Vi kan stolta presentera ännu ett nyförvärv här på hemsidan. Efter sex säsonger i IFK Luleå byter Patrik Pettersen ut vitt och blått mot blått och vitt, Norrbotten mot Västergötland, samt Div 1 Norra mot Superettan.
Meriton Qoraj förstärker försvaret
2017-01-11 12:23, A-laget
John Östby och Meriton Qoraj. Foto: norrbyif.se
Meriton Qoraj, 21, är en lovande ytterback som Norrby knutit till sig på två år. Göteborgaren säger sig ha bra koll på klubben och spelarna sedan tidigare.
Ståhl och Holmer förlänger
2017-01-10 17:24, A-laget
Adam Ståhl och Robin Holmer har förnyat kontrakten. Foto: norrbyif.se
Mittfältaren Adam Ståhl och målvakten Robin Holmer fortsätter i Norrby IF. Ståhl har kritat på för två nya år, medan Holmers kontrakt sträcker sig över 2017.