PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Akademi
Akademin växer
2016-02-01 22:07, Akademi
Under 2015 deltog akademin i två serier (U19 och U17). I och med att vi blir fler så försöker vi hitta möjligheter för fler tillfällen till matcher. Under 2016 kommer vi att spela i fem olika serier. U19 kommer att spela i Division 1 Södra Götaland samt Reservklass Elit som anordnas av Göteborgs Fotbollsförbund. I reservklass serien kommer föreningen att ställa upp med ett U21 lag, som är en kombination av spelare från U19, A-laget och några överåriga spelare som fortfarande tränar inom akademin. Förutom dessa serier kommer U17 att spela i Pojkar division 2 Västra Götaland samt U15 i Pojkar division 5 Västra Götaland. Vi kommer även att ha ett lag i Pojkar division 4 Västra Götaland. Detta kommer att vara ett kombinationslag mellan U17 och U15 som går under namnet U16.

Akademin består i dagsläget av ca 85 spelare, där samtliga får kvalitativ träning minst fem gånger i veckan. Vi är just nu 11 stycken ledare plus kansli som försöker ro detta i hamn. Vi vill att så många som möjligt ska få så bra förutsättningar som möjligt att bli duktiga fotbollsspelare samt samhällsmedborgare. För att bibehålla en god kvalité i vår verksamhet behöver vi fler vuxna som är villiga att bidra. Det kan vara allt från att vara behjälpliga vid träningar till att stötta vid matcharrangemang. Vårt främsta behov för tillfället är assisterande tränare till U15. Vi har i gruppen en alldeles utmärkt huvudtränare i Tony Bergsten samt flera duktiga assisterande i Rickard Ärlig, Björn Josefsson och Christian Bernlert. Denna grupp utvecklas enormt och det står många spelare som knackar för att komma in i verksamheten. Just nu har vi svårt att ta emot fler om vi inte kan utöka ledarstaben. Finns intresse att vara delaktig i den finaste av föreningar så kontakta Simon Rudbäck på 0704-563213 eller simon.rudback@edu.boras.se
Betala medlemsavgiften innan den 10 februari
2016-02-01 11:03
Nu väller det in medlemsavgfiter till Norrby IF. Du kan betala medlemsavgiften via bankgiro 350-2523, kontant eller Swish 123452457.
Till er som betalar full avgift (200:-, medlemmar 20 år och uppåt) och inbetalning sker innan 10 februari kommer att erhålla en present från Norrby IF (halsduk + mössa, sweatshirt eller handduk).
I medlemsutskicket bifogas det info om hur ni prenumererar på Bingolotto och samtidigt stödjer Norrby IF samt information från Svenska Spel hur ni anmäler er till Gräsroten och på så sätt stödjer Norrby IF varje gång när ni spelar på Oddset.
Nyheten för i år är att du nu kan betala medlemsavgiften via Swish, 123452457

Våra låga medlemsavgifter är:

0 - 15 år 100:-
16 - 19 år 125:-
20 år och uppåt 200:-

Vill du bli medlem i Norrby IF, en klubb många hjärtan så klickar du på fliken Medlemsskap
Norrbys stolta U19 är i gång igen.
2016-01-31 10:17

Norrby U19 har varit igång med 5 träningar i veckan i 3 veckor nu och idag var det dags för den första matchen. Ett nytt lag med många nya yngre ansikten tillsammans med några etablerade U19-spelare åkte till Mölnlycke för premiär. Det märktes att säsongen nyligen påbörjats då man kunde se att det finns mycket att förbättra. Vi gladdes samtidigt av att flera spelare och även flera av de yngre visade att det finns talang att bygga vidare på. Matchen slutar med 3-2 vinst till Norrby efter två mål av Ivan Vidakovic och ett mål av Simon Jarl!

I år kommer vi ha en större träningsgrupp kombinerad för både U19 och U21 och vi kommer också spela seriespel med ett lag i U19 Div1 och ett U21 lag i Göteborgs Elitreserv. Seriespelet kör igång i april men innan dess kommer vi spela både träningsmatcher med båda våra lag och Ligacupen med vårt U19 förstärkt med 4 killar födda -96 som vi då kan plocka från vårt U21 lag.

Just Ligacupen kommer bli ett minne för livet för killarna och det skall bli spännande att se om vi kan matcha de absolut bästa U19 lagen i Sverige. Just ettan, tvåan och trean i Juniorallsvenskan södra 2015 har vi nämligen fått i vår grupp.

Vi laddar upp med genrep mot Gerdskens duktiga A-lag nästa helg för att i premiären möta BK Häcken hemma den 13/2. Därefter tar vi oss an Kronäng A för att sedan ta sats i Ligacupen igen och då borta mot Utsikten den 28/2. 6/3 är det Boråsderby! Kan vi slå IF Elfsborg igen?

13/3 tar vi emot ÖIS på Ramnavallen för att sedan helgen efter avsluta borta och förhoppningsvis i en helt avgörande match mot IFK Göteborg.

Ettan i gruppen går vidare till finalspel.

Innan seriespelet kör igång så skall vi också hinna finslipa lite under påskhelgen mot Brämhult A och GAIS U19.

Forza Norrby

Zumban startar igen.
2016-01-24 09:54
Nya och gamla medlemmar hälsas välkomna till Norrbystugan vid Ramnavallen, Parkgatan 26.
Söndagar och onsdagar kör vi Zumba-Fitness kl. 17.30 till skön musik.
Tjejer och kvinnor.
Billigaste träningsalternativet i Borås?
Nu har vi swish! 1231452457
2016-01-20 16:54
Inom kort kommer vi att skicka ut medlemsavgiften för 2016. Antingen via mail till er som anmält det till oss och resten via brev. Du kan betala medlemsavgiften via bankgiro 350-2523, kontant eller Swish 123452457.
I medlemsutskicket kommer också att bifogas om hur ni prenumererar på Bingolotto och samtidigt stödjer Norrby IF samt information från Svenska Spel hur ni anmäler er till Gräsroten och på så sätt stödjer Norrby IF varje gång när ni spelar på Oddset.
Nyheten för i år är att du nu kan betala medlemsavgiften via Swish, 123452457

Våra låga medlemsavgifter är:

0 - 15 år 100:-
16 - 19 år 125:-