Erbjudande: Lisebergs säsongsfinal 30 september
Cuper
Borås Arena Cup växer!
2018-08-16 11:29, Cuper
Över 45 lag är nu anmälda till årets ungdomsturnering. Vänta inte med ert lags anmälan för att försäkra er om plats och för att Borås Arena Cup 2018 ska bli en turnering att minnas.

Vi hälsar alla redan anmälda lag hjärtligt välkomna och vill samtidigt välkomna ännu fler lag. Det börjar närma sig, om knappt två månader smäller det!
Dela med dig av dina minnen av Björn Reinholdsson
2018-08-16 10:25
I början av sommaren blev Norrby IF en profil fattigare då Björn Reinholdsson avled vid en ålder av 66 år. På vårt kansli finns nu en minnesbok där du kan berätta om dina minnen du har av Björn.
A-laget
Jasin Khayat: " Det har varit ett mål att komma till en klubb i Sverige"
2018-08-14 16:45, A-laget
Norrbys nya ytterback ser fram emot möjligheten att komma till Norrby IF. foto:norrbyif,se
Norrbys värvning av den Jasin Khayat blev den sista i Sverige innan transferfönstret stängde vid midnatt i lördags. Under måndagseftermiddagen anlände Norrbys nya vänsterback till Borås.
– Jag är väldigt glad över den här möjligheten, säger den 25-årige dansken.
A-laget
Norrby värvar danskt - Jasin Khayat klar för resten av säsongen
2018-08-13 16:57, A-laget
Norrby förstärker försvaret. Den 25-årige dansken Jasin Khayat har skrivit ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.
– Jag är väldigt glad över att få hit Jasin. Han har en bra vänsterfot, är kvick och aggressiv i sitt försvarsspel och jag är övertygad om att han kommer passa bra in i vårt lag, säger Norrbys sportchef David Kryssman.