PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
1 dag kvar, truppen uttagen. Bussresa!
2015-03-04 14:05
Tränarduon Tobias Edenvik och Daniel Parfält har tagit ut truppen till morgondagens match i Svenska Cupen mot Ängelholm. Matchen spelas i Helsingborg på Olympiafältet plan 10. FRI ENTRE! Matchstart 19.00
Om intresse finns anordnar vi bussresa. Anmäl dig till kansliet senast torsdag kl. 09.00 till 0705-375273 eller Vebi Krasnici 0762-187762.
Marc Axengren och Adam Ståhl är skadade, frågetecken för Elmin Kurbegovic och Filip Johannesson

Mergim Krasniqi, Robin Holmer, Marcus Översjö, Mergim Shala, Filip Johannesson, Fabrice Blewordah, Kardo Aso, Kalle Pettersson, Briar Faraj, Nino Osmanagic, Mathias Striinäs, Robin Yarsuvat, Hassan Najafi, Fredrik Ekvall, Patrik Snygg, Elmin Kurbegovic, Alen Krasnici, Richard Yarsuvat, Ahmed Baker.
Forza Norrby
Bussresa till Cupmatchen mot Ängelholm
2015-03-02 14:29
Det har kommit förfrågningar om en supporterbuss till Ängelholm på torsdag. Matchen spelas i Helsingborg på Olympias konstgräs.
Om intresse finns så hyr vi en minibuss. Det gäller ju faktiskt gruppsegern. Om vi slår Ängelholm med många mål och Djurgården slår Norrköping med många mål så finns chansen. Forza Norrby och Djurgården!
Kontakta Arne på kansliet 0705-375273 eller Vebi Krasnici 0762-187762
Ååhh en sådan härlig dag, Norrby vann!
2015-03-01 18:56
Mot alla odds kunde idag Norrby IF besegra allsvenska Djurgårdens IF med klara 4-2. Hela Norrbylaget gjorde en fantastisk insats även om Djurgården ägde mest boll. Men Norrby spelade disciplinerat, taktiskt och var hela tiden farliga i kontringarna. I mitten av första halvlek blev vår stabila mittback Marc Axengren skadad (hjärnskakning) och dessförinnan hade Amadou Jawo gjort 1-1 på en miserabel domarmiss. Att Jawo tog med hands kunde man till och med se från ett flygplan men på Borås Arena var det bara en domare och en linjeman som inte såg denna tabbe. Vi fick dessutom ett mål bortdömt för offside. Så förutsättningarna inför andra halvlek var väl att DIF skulle ta över matchen och att Norrby inte skulle orka.......Istället tog Norrby över matchen och tog återigen ledningen
med 2-1. En kvittering av DIF gjorde att Norrby ökade tempot, spelade fortsättningsvis med stort tålamod och vår skyttekung Richard Yarsuvat skapade stora hål i DIF-försvaret. Även Kalle Pettersson och Nino Osmanagic var på hugget mot ett orörligt nervöst spelande Djurgårds-försvar. Det var spelglädje, spelförståelse, en taktiskt perfekt genomförd match som ger oss ett härligt självförtroende inför kommande match i Svenska Cupen på torsdag. Vi har ju faktiskt chansen att vinna gruppen i detta läget även om målskillnaden ligger oss i fatet.
Ett stort beröm till hela laget men Richard Yarsuvat med sina tre mål blev ju stor matchhjälte och vilken match han gjorde! Härligt Norrby.
Nästa match spelas borta mot Ängelholms FF på torsdag 5/3 kl. 19.00 samtidigt som Djurgården tar emot Norrköping på Tele 2 Arena.

1-0 Richard Yarsuvat
1-1 Amadou Jawo