Välkommen till Norrby Idrottsförening!
TV: Lagkaptenen om gårdagens förlust
2018-10-20 10:26, A-laget
A-laget
Marcus Översjö: "Det känns riktigt bittert"
2018-10-19 23:00, A-laget
Norrby vann vårens möte mot Örgryte med 2-1 på Gamla Ullevi. Under fredagskvällen var det göteborgarnas tur att vinna med uddamålet när man besegrade Norrby med 1-0.
– Vi hade verkligen velat ha tre poängen in på kontot, men tyvärr blev det inte så, säger Norrbys lagkapten.
A-laget
Adam Eriksson: "Vi ska gå in och köra över ÖIS. Det finns inget annat."
2018-10-18 16:20, A-laget
Imorgon fredag kommer Sveriges äldsta fotbollsföreningen till Borås Arena, när Örgryte IS FF gästar i Superettans 27:e omgång. Efter kollapsen i Varberg senast är det ett revanschsuget hemmalag som spelar för säkrat kontrakt, medan gästerna måste vinna för att ha chans på kvalplatsen till Allsvenskan. Vi kollade med mittfältaren Adam Eriksson om hans tankar inför matchen.
A-laget
AW för tidigare A-lagsspelare på fredag, glöm inte att anmäla dig!
2018-10-16 12:00, A-laget
Hans Pareus och Tommy Gunnarsson är två av legendarena som kommer till AW’n på Borås Arena på fredag
Vi har via mail och sociala medier sökt tidigare Norrbyhjältar som representerat föreningens A-lag. På fredag bjuds dessa in till after work på Borås Arena innan ÖIS-matchen. Vi påminner om att idag är sista anmälningsdagen. Anmälan sker till sker till kryssman@norrbyif.se
Cuper
Tack för fotbollsfesten!
2018-10-15 16:39, Cuper
Foto: Johan Valkonen
Norrby IF vill tacka alla lag, spelare, ledare, publik och fantastiska funktionärer för fotbollsfesten i helgen! Borås Arena Cup 2018 var en succé och vi har redan börjat spåna hur vi kan utveckla cupen till nästa år.