Referat: Degerfors IF - Norrby IF
Nicklas Savolainen: "Segern kunde ha blivit betydligt större"
2018-07-21 16:00, A-laget
"Savvo" gjorde Norrbys 2-0-mål i segermatchen mot Degerfors. Foto: Per Aronsson.
Norrby tog en skön 2-0-seger i träningsmatchen mot Degerfors. Det var en match med stor spelaromsättning där hela 19 spelare fick chansen att visa upp sig.
– Trots stor rotation och en del spelare som testades på nya positioner såg det riktigt bra ut, säger målskytten Nicklas Savolainen.
A-laget
Robin Holmer: "Kul att matchandet drar igång igen"
2018-07-20 19:15, A-laget
Imorgon genrepar Norrby inför omstarten av Superettan då laget träningsspelar mot Degerfors i Mariestad.
– Det känns bra att vi får en tuff match i benen innan serien drar i gång igen , säger Norrbys målvakt Robin Holmer.
Norrköpings Pontus Almqvist ansluter till Norrby på lån
2018-07-19 17:00, A-laget
Norrby förstärker truppen genom att plocka in den 19-årige mittfältare Pontus Almqvist från IFK Norrköping. Almqvist har skrivit ett låneavtal med Norrby som sträcker sig säsongen ut.
– Jag har kört tre träningar med laget och har redan märkt av att det finns en stor vinnarinstinkt. Det känns verkligen som att jag har kommit rätt, säger 19-åringen.
A-laget
Norrby IF presenterar sportsliga nyheter i dag
2018-07-19 06:30, A-laget
Idag, torsdagen den 19 juli, kommer vi att presentera sportsliga nyheter här på norrbyif.se och på våra sociala medier.

Sommarenkäten: Christian Karlsson
2018-07-18 20:03, A-laget
Fiske, fiske, fiske. Det handlar mycket om fiske när vår målvaktränare Christian Karlsson svarar på sommarenkäten.