BLIXTCUPEN 8 decmber, födda 2010-2012

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Tack för allt, Lasse Nilsson!
2018-11-10 18:10, A-laget
Lasse Nilssons lägger skorna på hyllan efter att Norrby spelat 0-0 borta mot J-Södra och därmed säkrat ett nytt kontakt i Superettan. Foto: Per Aronsson

En lång och framgångsrik karriär är nu till ända. Dagens match mot J-Södra blev hans sista på elitnivå. Vi vill därmed på att tacka Lasse Nilsson för att han valde att avsluta karriären i Norrby IF.

Norrby säkrade kontraktet!
2018-11-10 17:50, A-laget
Norrby och J-Södra delade på poängen på Stadsparksvallen. Det innerbär att Norrby nästa år gör sin tredje raka säsong i Superettan.
– Det känns för jäkla bra, säger Norrbys chefstränare Korosh Hatami.
A-laget
Abdo Saidi: "Det är i en sån här match man vill göra avtryck"
2018-11-10 06:00, A-laget
Norrbys 19-årige talang Abdo Saidi gör sin andra säsongen i A-laget och har gjort en mycket fin säsong så här långt. Foto: Per Aronsson.
Det går att spekulera hur mycket som helst inför den avgörande omgången i eftermiddag.
 Men en sak är säker: Norrby är klara för en ny säsong i Superettan om laget inkasserar tre poäng i eftermiddag.
– Som fotbollsspelare vill man spela avgörande matcher, säger Norrbytalangen Abdo Saidi.