PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Säker seger för U17 i DM
2015-04-19 19:50
Norrbys U17 tog en säker seger i DM mot Brämhults IK efter slutresultatet 9-2!
Ny seger för U19
2015-04-19 19:44
U19 har fått en flygande start på serien. Tredje raka segern kom idag mot Rynninge IK från Örebro. 4-2 hemma på Ramnavallen. Ledartrojkan har fått in en härlig stämning och sammanhållning i laget och den hårda träningen ger redan resultat, härligt att se killar. Nu kör vi på, vi utvecklas varje vecka! Nästa match spelas borta på lördag den 25/4 mot Qviding FIF.
Nu tar vi nya tag Norrby!
2015-04-18 17:57
Norrby tog ledningen med 1-0 mot IS Halmia i den 28 minuten genom mål av Alen Krasnici. 6 minuter senare kvitterade Halmia genom Robin Thomasson. I den andra halvlek kunde Halmia öka på till både 2-1 och 3-1 genom målskyttarna Erik Ferman och Egzon Maholli. Enligt rapporter från Örjans Vall var resultatet rättvist. Det var som Tobias Edenvik befarade, Halmia var en tuff motståndare. Norrby har fått en tuff start på serien. Nu har vi FC Höllviken på bortaplan nästa söndag kl. 16.00. Nu är det seger som räknas! På med blåställen!
På bilden ser vi Norrbys målskytt Alen Krasnici.
Matchdags: Vi är revanschsugna!
2015-04-17 18:20
Seriepremiärens snöpliga förlust gör att vi i morgon får se ett revanschhungrigt lag springa ut på Örjans Vall för att möta IS Halmia. Vi minns förra årets matcher då vi bortabesegrade Halmianerna med 3-2 efter en riktig kämpamatch. Vi spelade oavgjort hemma på Borås Arena. Samma inställning i morgon som i bortamatchen så åker vi hem med tre poäng.
Tränare Tobias Edenvik hyser den största respekt för IS Halmia, det är ett duktigt lag som lirar boll precis som Norrby IF. Varning för "gamle" storspelaren Kevin Amuneke!
-Vi måste göra mål på våra chanser, spela samma stabila försvarsspel som mot Öster.
-Vi ska hålla samma nivå och helst förbättra oss ännu ett snäpp. Vi är bra, vi är svårstoppade och det ska vi bevisa i morgon. Grabbarna i laget vet allvaret, vi har lagt Östermatchen bakom oss och tar med det positiva i bussen ner till Halmstad.
Startuppställningen får killarna reda på i morgon. Det vi vet är att Filip Johannesson och Elmin Kurbegovic saknas på grund av skador.
Är det dags för Nino Osmanagic att smeka in en boll i högra krysset i morgon?
Matchen följer du på www.svenskfotboll.se /livescore

Förlust i DM
2015-04-15 09:48
De regerande DM-mästarna Norrby IF förlorade igår matchen mot FK Lidköping akademi med 2-0. Det innebär att Norrby IF åkte ur DM och missar därmed deltagande i Svenska Cupen 2017. Vi får skylla på dålig inställning och underskattning, helt enkelt en skitmatch!
Laget:
Robin Holmer, Mergim Shala, Hassan Najafi, Abbas Mohamad, Jahid Jawid, Nikhil Mistry, Fabrice Blewordah, Robin Yarsuvat, Ahmed Baker, Kardo Aso, Adam Ståhl, Simon Jarl, Krystian Sazynski, Akil Hassan, Erik Ekström, Timmie Roininen
U 17, 18/04 19:44
P 14, 18/04 18:57