Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Köp dina lotter till Miljonkampen av Norrby
2017-10-19 11:20
På söndag går ett extra överskott till stöd för bl.a. cancerforskning
I Bingolottos Miljonkampen på söndag går förutom föreningens vanliga ersättning, ett extra överskott till dessa livsviktiga organisationer - Strokeförbundet, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation-BRO, Diabetesförbundet, Riksförbundet HjärtLung, Prostatacancerförbundet och Hjärtebarnsfonden.
Du köper dina lotter från oss på Coop, i klubbstugan eller digitalt.
Akademi
Akademikollen vecka 42: Kvalfokus
2017-10-18 14:45, Akademi
U15 tackar publiken efter vinsten mot Trollhättans FK i söndags
U15 har kommit halvvägs i kvalet till U16 Nationell för 2018. Söndagens 3-1 seger mot Trollhättans FK innebar en förstaplats i gruppen och kvalsemifinal mot IFK Skövde. Den spelas på Ramnavallen 15:00 på söndag. För övrigt är alla serier färdigspelade och provträningarna har börjat.
Vinnare 50/50-lotteriet 14/10*
2017-10-16 08:51, A-laget
Blå lott
Serie P, Nr 58
Summa 1370 :-
Referat: Norrby IF - Degerfors IF
Norrby lyfter i tabellen efter seger mot Degerfors
2017-10-15 19:02, A-laget
Prosper Kasim var en av de inbytta målskyttarna i lördagens match
Norrby tog en meriterande skalp på arenan igår då de vann över Degerfors med 2-0. Det var en mycket händelserik och tempofylld tillställning, utan några döda punkter, och jag har nog aldrig varit så utpumpad förr efter en match från läktarplats.
A-laget
Ståhl inför DIF: "Kom till arenan och hjälpa oss att ta 3 poäng!"
2017-10-13 17:25, A-laget
Adam Ståhl är redo för avspark 14:00 imorgon mot Degerfors IF
Äntligen är det matchdags på Borås Arena igen! Efter styrkebeskedet i Falkenberg har lagen haft en välbehövlig återhämtningsperiod under landslagsuppehållet. Med fyra matcher kvar av Superettan är det mer spännande än någonsin och varje mål kan bli avgörande. Inför morgondagens match mot Degerfors stämde vi av läget med Adam Ståhl.