PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Tunga ben hos Norrby
2015-03-28 15:34
Norrby IF mötte idag seriekollegan Qviding FIF på Borås Arena. En godkänd första halvlek kan vi rapportera men i den andra tappade vi både aggressivitet och vilja. Matchen slutade 1-2. Säkert satt hemresan i går natt och träningslägret i benen på de flesta av killarna. Vi ska dock inte förringa Qvidings insats. Vi kunde glädjas oss åt ett mycket snyggt mål av vår mittfältare Fredrik Ekvall som visar fin vårform. I träningsmatchen mot Sandness Ulf gjorde han en kanoninsats (bilden).
Nu får grabbarna vila söndag och måndag, på tisdag är det träning och fotografering i det nya matchstället. Sedan några träningar innan genrepet nästa lördag mot ännu en seriemotståndare, Husqvarna FF. Påskafton den 4/4 kl. 14.00 på Borås Arena.
Matchdags lördag 28/3 kl. 13.00
2015-03-27 16:02
Norrby IF kom hem från träningslägret i Turkiet fredag förmiddag. Redan på lördag är det dags för ny träningsmatch. Vi möter seriekollegan Qviding FIF på Borås Arena kl. 13.00. Välkomna
Samtliga spelare i A-truppen är kallade till matchen förutom våra skadade spelare Elmin Kurbegovic, Adam Ståhl, frågetecken finns också för Richard och Robin Yarsuvat.
Norrbys odds hos Unibet
2015-03-26 15:16
Unibet har nu satt oddsen på Söderettans sluttabell samt hur oddsen är i första omgången, Vi möter som bekant exallsvenska Östers IF, tippade seriefavoriter,  i seriepremiären och oddsen är:

Vinst för Norrby IF 4.05
Oavgjort 3.90
Vinst för Öster 1.65

Oddsen för seriesegrare är:

Östers IF 3.30
Landskrona BOIS 4.25
Örgryte IS 6.00
Husqvarna FF 7.50
IK Oddevold 10.00
Lunds BK 12.00
Trelleborgs FF 12.00
Norrby IF 21.00
Kristianstads FF 21.00
IS Halmia 26.00
Qviding FIF 31.00
Oskarshamns AIK 76.00
FC Höllviken 76.00
Eskilsminne 101.00

Tack Norrby
2015-03-26 11:25
Vi vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare, sponsorer som gjort vårt träningsläger i Turkiet så lyckat. Bättre förutsättningar inför seriestarten den 11/4 mot Öster kan vi inte få.
Försäsongsträningen har varit ett strå vassare än förra året. Vi har haft tuffa matcher i Svenska Cupen med segrar mot Djurgårdens IF och Ängelholms FF bland annat.
Nu återstår två matcher mot seriekollegorna Qviding FIF lördag 28 mars kl. 13.00 och Husqvarna FF påskafton 4 april kl. 14.00. Båda matcherna på Borås Arena.
Tack alla spelare och ledare för ett härligt träningsläger. Vi kan lova.......vi är taggade inför seriepremiären. Nu hoppas vi på mycket publik.
Lördag 11 april kl. 16.00 på Borås Arena. Norrby IF - Östers IF
Marcus Översjö, hur är läget på lägret?
2015-03-26 11:01
Vi tar pulsen på "Mackan"
-Jo tack läget är bra och lägret är finfint.
Vad tycker du om Norrby så här långt?
-Jo vi har ett kanonfint träningsläger, bra mat, fint hotell, gott väder, härlig fart på träningarna och vi gjorde en väldigt bra match mot norska div. 1-laget Sandnes Ulf. Så jag ska inte klaga.
Din fotbollsbakgrund?
-Är fostrad i Elfsborg, därefter Falkenberg och sedan GAIS men nu är jag tillbaka i Borås igen och det känns bra.
Ditt yrke?
-Jag jobbar som projektledare på SISU där jag håller på med uppsökande verksamhet på stadsdelarna Byttorp och Norrby i första hand.
Favoritlag?
-Liverpool så klart
Din styrka som spelare?
-Ledaregenskaper, stark, bra speluppfattning.
Tre ord om dig själv?
-Snäll, positiv, ja en svärmorsdröm helt enkelt.
Vad tror du om Norrby i år då?
-Vi kommer att hamna på övre halvan, själv hoppas jag vara skadefri, ha ett roligt fotbollsår och att vi kommer att ha en hög spelnivå hela året.
Vem får mest gula kort i år?
-Nino Osmanagic, vem annars?