PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Matchdags: Vi går för seger
2015-03-05 09:01
Tobias Edenvik har stor respekt för Ängelholms FF som vi ikväll möter på Olympiafältet i Helsingborg kl. 19.00 Matchen är den sista som spelas i Svenska Cupens gruppspel. -Jag tror Ängelhlom kommer att tillhöra topp 5 i Superettan. Dom har gjort två bra matcher i cupens gruppspel (0-0 Djurgården, 0-2 Norrköping). Dom är välorganiserade, defensivt duktiga och har naturligtvis favoritskapet ikväll.
-Vi ser cupen som ett stort äventyr, vi har ett härligt självförtroende efter segern mot Djurgården som rönt stor uppmärksamhet i Fotbolls-Sverige. Grabbarna är tända. Kan vi spela lika taktiskt riktigt, lika disciplinerat och med stor ödmjukhet så ska vi visa att segern sist inte var nån tillfällighet.
-Vi har en liten, liten chans att vinna gruppen och den ska vi ta vara på. Självklart går vi för seger men som sagt, vi möter ett bra lag från Superettan. Och så får vi lita på att Djurgårn gör sitt i matchen mot Norrköping.
1 dag kvar, truppen uttagen. Bussresa!
2015-03-04 14:05
Tränarduon Tobias Edenvik och Daniel Parfält har tagit ut truppen till morgondagens match i Svenska Cupen mot Ängelholm. Matchen spelas i Helsingborg på Olympiafältet plan 10. FRI ENTRE! Matchstart 19.00
Om intresse finns anordnar vi bussresa. Anmäl dig till kansliet senast torsdag kl. 09.00 till 0705-375273 eller Vebi Krasnici 0762-187762.
Marc Axengren och Adam Ståhl är skadade, frågetecken för Elmin Kurbegovic och Filip Johannesson

Mergim Krasniqi, Robin Holmer, Marcus Översjö, Mergim Shala, Filip Johannesson, Fabrice Blewordah, Kardo Aso, Kalle Pettersson, Briar Faraj, Nino Osmanagic, Mathias Striinäs, Robin Yarsuvat, Hassan Najafi, Fredrik Ekvall, Patrik Snygg, Elmin Kurbegovic, Alen Krasnici, Richard Yarsuvat, Ahmed Baker.
Forza Norrby
Bussresa till Cupmatchen mot Ängelholm
2015-03-02 14:29
Det har kommit förfrågningar om en supporterbuss till Ängelholm på torsdag. Matchen spelas i Helsingborg på Olympias konstgräs.
Om intresse finns så hyr vi en minibuss. Det gäller ju faktiskt gruppsegern. Om vi slår Ängelholm med många mål och Djurgården slår Norrköping med många mål så finns chansen. Forza Norrby och Djurgården!
Kontakta Arne på kansliet 0705-375273 eller Vebi Krasnici 0762-187762