Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Vinnare 50/50 lotteriet mot Landskrona
2018-06-25 10:03, A-laget
Vinnare av gårdagens 50/50-lotteri är blå-vit randig lott: Serie L, Nr 93.
Vinstsumman på 870 kr kvitteras ut i Norrbystugan mot uppvisande av vinnarlotten.
Alen Krasnici matchhjälte när Norrby besegrade Landskrona
2018-06-24 17:30, A-laget
Norrby vann vårsäsongens sista hemmamatch efter att inhopparen Alen Krasnici avgjort tre minuter innan stopptid.
– En riktigt härlig vinst, skönt att vi kunde bjuda vår hemmapublik på en trepoängare, säger segerskytten.
A-laget
Shkelqim Krasniqi: "Bra minnen från Landskrona hemma"
2018-06-24 09:30, A-laget
Shkelqim Krasniqi gjorde mål senast lagen möttes på Borås Arena.
I eftermiddag blåser domaren igång Norrbys sista match på arenan innan sommaruppehållet. För motståndet står Landskrona, som skuggar Norrby i tabellen.
– Gör vi samma jobb som senast så kommer det att gå bra, säger Norrbys Shkelqim Krasniqi.
Inför match: Norrby IF - Landskrona BoIS
2018-06-23 19:30, A-laget
Imorgon spelar Norrby sin sista hemmamatch innan uppehållet. Och det blir en spännande sådan då Landskrona, som ligger en placering efter Norrby, kommer på besök.
– Vi har haft stort fokus på hur vi ska såra dem, säger Norrbys manager Mohammed Ali Khan.