Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Snart avspark mot IK Frej Täby
2017-05-27 09:44, A-laget
Abdo debuterade mot Värnamo och vill presentera sig för hemmapubliken idag
Inför förra hemmamatchen, mot Gefle IF FF den 15e maj, hade vi gjort ett mål på sex omgångar, tagit två poäng och låg sist i Superettan. Inför dagens match står vi på åtta gjorda mål, åtta poäng och två lag bakom oss i tabellen. Dagens motståndare, IK Frej Täby, ligger placeringen efter och bottenmötet kan klassas som en sexpoängsmatch.
A-laget
Bjud mamma på lördagens match
2017-05-24 09:29, A-laget
Abdo, som debuterade mot Värnamo, flankeras av målskyttarna Savvo och Prosper.

På lördag 16:00 tar vi emot IK Frej Täby på Borås Arena.
Med anledning av Mors dag vill vi hylla alla mammor och kvinnor. Vi har därför ett Mors dag-erbjudande, där en
 extrabiljett ingår vid köp av ordinarie sittplatsbiljett. Erbjudandet köps med fördel på vår biljettsida, norrbyif.ebiljett.nu och extrabiljetterna är endast giltiga för kvinnor.

Vinnare 50/50-lott, Gefle 15/5
2017-05-22 11:17, A-laget
Vinstlott J 87
Summa 1080 kr
Finns att hämta på kansliet, medtag vinnarlotten.
*uppdateras när vinsten är uthämtad*
A-laget
Savolainen och Kasim målskyttar i första bortasegern
2017-05-21 23:56, A-laget
Målskytten Prosper Kasim assisterades av debutanten Abdo Saidi
Norrby har växt in i Superettan-kostymen, efter en mål- och poängsnål inledning. Stämningen har varit god i veckan, sedan urladdningen mot Gefle. Inför matchen mot Värnamo var prognosen för första poängen på bortaplan lovande. Trots avstängningar och skador räckte laginsatsen till för att ta med alla poängen till Borås. Savolainen målade för tredje matchen i rad, Kasim fick göra sitt första Norrbymål och 17-åriga Saidi fick göra debut i Superettan!
A-laget
Värmamo borta avslutar en intesiv matchvecka
2017-05-21 10:35, A-laget
Prosper Kasim har spelat in sig, läge att näta idag?
Under vecka 20 har Norrby avverkat två 3-2 matcher, med seger mot Gefle hemma i måndags och förlust i Helsingborg i torsdags. I eftermiddagens match, i omgång 9 av Superettan 2017, står IFK Värnamo för motståndet på Finnvedsvallen.

PARTNERS