PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Tony och Christos förstärker U17
2015-07-28 10:44
Efter att Norrbys duktige U17-tränare Simon Rudbäck tagit steget upp som assisterande tränare till Simon Eriksson i Norrbys A-lag har Norrby IF två nya namn som tillsammans med Janne Steen ska fortsätta det framgångsrika arbetet med Norrbys U17. Seriespel, kval till Pojkallsvenskan, Mariedal Cup och Akademispel (?) väntar grabbarna i höst.
Tony Bergsten och Christos Michailidis har antagit utmaningen att träna laget. Tony och Christos tränar idag Norrbys P13 och dom ska jämsides med den träningen även träna U17. Så det blir en tuff höst men väldigt inspirerande säger de nya ledarna. Tony har redan haft möte med Simon Rudbäck och Janne Steen, planerat  och gått igenom träningar och hösten och denna veckan ägnas åt förberedelser innan träningen startas måndagen den 3/8 kl. 17.00.
Välkomna Tony och Christos! Lycka till!
God morgon Simon, hur känns det?
2015-07-28 10:11
Simon Eriksson, Norrbys nya tränare hälsade på i Norrbystugan och vi fick en pratstund med honom.

-Jodå, det känns bra. Det är ju ett tråkigt läge att komma in i men samtidigt en stor utmaning. Detta är den största utmaning jag har ställts inför i min tränarkarriär. Norrby IF ska överleva och klättra ovanför strecket!

Hur ser du på hösten?
-Det som har varit kan jag inte påverka så nu blickar vi framåt. Jag har fått ett oerhört stöd från alla jag mött, både vänner och såna som jag inte känner, det har kommit sms, folk har kommit fram på stan och det känns kul.

Blir det några förändringar av träningar, spelsätt?
-Ja det kommer att bli förändringar i spelsätt men kanske inte i spelsystem. Vi kommer också att träna dagen efter match vilket Norrby inte gjorde under våren.

Vad har du mer för tankar?
- Det gäller att få ihop ett lag, vi tar en träning och en match i taget. Längre än så ska vi inte tänka. Det gäller att vi kommer väl förberedda till allt som vi ska göra tillsammans. Jag förväntar mig att killarna inser allvaret i situationen och att vi nu är ett lag som jobbar för ett mål, att hänga kvar. Vi är inget topplag, vi slåss för ett nytt kontrakt.

Spelartruppen?
- Vi har tappat Karl-Anton Pettersson, Robin Yarsuvat går tillbaka till BAIK, det kanske är nån förstärkning på gång men inget är klart. Sist jag tränade Norrby återstår fem spelare från det laget så det blir ett nytt spelarmaterial för mig. Och jag tror på killarna, vi ska lösa det här tillsammans, skapa glädje och harmoni. Helt enkelt så ska vi få tillbaka Norrbyandan som sitter i väggarna.

Det blir en tuff start på hösten?
- Ja vi möter Trelleborgs FF borta 16/8 och IK Oddevold hemma 24/8. Två topplag men samtidigt känns det som en stor chans för oss. Lagen kommer från vila, vi kommer med en ny energi och ska vi klara oss kvar måste vi överraska mot såna lag också. Ingenting är omöjligt.

När startar ni träningen?
-Söndag 2/8 träning 17.00, måndag 3/8 träning 17.00, tisdag 4/8 träning 17.30, onsdag 5/8 match i Svenska Cupen borta mot Vara SK, torsdag 5/8 träning 17.30

Tack Simon, välkommen tillbaka och lycka till!
- Tack, det känns redan bra att vara tillbaka och veta att jag har medlemmarnas stöd och att hela föreningen förstår det skarpa läget.

Simon Eriksson ny tränare i Norrby IF
2015-07-20 10:01
Norrby IF har skrivit kontrakt med Simon Eriksson som tar över efter Tobias Edenvik. Kontraktet är på 2½ år. Simon Eriksson har tidigare tränat Norrby IF 2009-2011 och kommer närmast från Dalstorps IF. Simon startar den 2 augusti. Norrby har sin första match i höst mot Vara SK den 5/8 i Svenska Cupen och första seriematchen den 16/8 mot Trelleborgs FF (borta). Assisterande tränare blir Simon Rudbäck som flyttas upp från Norrbys U17.
Vi hälsar Simon Eriksson hjärtligt välkomna tillbaka till Norrby IF.
Vi återkommer med en längre intervju inom kort.
Så nära U19
2015-07-16 16:48
Tidigt i matchen gjorde Norrbys U19 1-0 (Timmie Roininen) i 16-delsfinalen mot Phoenix Fotball Academy men när en kvart återstår så kvitterar Engelsmännen till 1-1. Mergim Shala får sitt andra gula kort och blir utvisad efter 58 min. Kort därefter gör Phoenix 2-1......vilket också blir slutresultatet. Norrby U19 har gjort en fantastisk turnering och var så nära att gå vidare. Tack grabbar.
Norrby vann i Gothia Cup!
2015-07-16 11:20
Norrby vann mot FC Hamlets POAPC med 1-0 i 1/32-finalen och är nu framme i 1/16-final. Matchen spelas kl. 15.40 på plan Inlag 8 i Kungsbacka.
Målskytt i segermatchen var Jahid Jawid.

I 1/16-delsfinalen möter Norrby Phoenix Fotboll Academy från England. Dom slutade tvåa i sin grupp 31 efter resultaten: Sandarna BK 3-0, Värmbols FC 1-0 JFV Hanse Lubeck 0-1. Därefter besegrade dom Rynninge IK med 8-7 efter straffar i en match som innehöll 15 varningar......