PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Hej Tobbe, hur känns det dagen efter?
2015-07-05 10:12
Bilden har vi hämtat från förra veckans "miserabla" första halvlek mot Husqvarna då en minst sagt irriterad Tobias Edenvik var besviken över Norrbys spel.
Men idag är det helt andra tongångar och säkert en gladare Tobbe som vi når via SMS. 4-3 mot Eskilsminne på bortaplan som bara släppt in tre mål på hemmaplan tidigare under säsongen.
- Ja självklart är jag nöjd, i alla fall till 90%.
Vi fick en bra start med ett tidigt mål. Det fick oss kanske att tappa initiativet i matchen och bli lite passiva. Eskilsminne är bättre än oss sett till första halvlek. Vi jobbar inte tillsammans i våra lagdelar offensivt eller defensivt.
Andra halvlek är vi bättre, som vi ofta brukar vara. Vi får tidig press på deras anfall och lyckas stoppa dom högre upp i banan.
Vårt anfall startade trevande men ju mer tiden gick blev det bättre fart.
Efter 2-2 så blir det riktigt bra fart på vår offensiv. Nu löper vi mera mot lediga ytor. Passningarna slås med mindre risk framåt i banan. Under 9 minuter gör vi tre mål. Mycket bra kvalité på våra avslut!
Vi fortsätter äga matchen men tappar fokus i avsluten annars hade vi satt både 5-2 och 6-2, där måste vi höja prestationen. Eskil gör sedan 4-3 i slutet och det blir nerv. Dock reder vi ut det men så nervigt ska det aldrig behöva bli i matchens slutskede. Förhoppningsvis ska vi tappa nervknutarna nu när vi ser att vi är ett bra lag som kan vinna matcher! Höllviken ska få sig en omgång på lördag. Hoppas nu publiken kommer och stöttar oss.

Norrby vann med 4-3!
2015-07-04 18:01
Eskilsminne hade bara släppt in tre mål på hemmaplan. Idag lyckades Norrby gör fyra mål på Helingborgslaget. En underbart bra genomförd andra halvlek! Vi återkommer senare med mer kommentarer.
Norrby på ny Skåneresa lördag 4/7
2015-07-03 21:50
Norrby IF åker på lördag till Helsingborg för att möta nykomlingen Eskilsminne IF. Eskilsminne är välkände för Eskilscupen som är en av Sveriges största och mest välarrangerade ungdomsturnerningar.
Vad sägs om seniorlagets avancemang i seriesystemet?
2008 kvalade man sig upp från division V.
2009 vann man division IV som nykomling efter 5-1 mot Råå IF i omg. 21.
2010 slutade man trea i division III.
2011 vann man division III efter en 2-1 seger i sista matchen mot IFK Hässleholm.
2012 slutade man sexa i division II, vilket var den högsta placering föreningen haft.
2013 slutade man trea i division II och vann för första gången DM.
2014 vann man division II efter 7-0 mot Jonsereds IF i omg. 25.

Norrby möter med andra ord ett helladdat hemmalag som lever på framgångsvågen. Nu gäller det att vi Norrbyiter fortsätter med den positiva inställningen där vi skapar massor av chanser och nån gång ska väl det lossna för vårt talangfulla lag? Sista bortamatchen för våren. Nu ger vi järnet grabbar! Så avslutar vi våren med två tre-poängare  (Eskilsminne lördag 4/7 och FC Höllviken hemma 11/7)
Supporterbuss till Eskilsminne 4/7
2015-06-30 11:06
Nu gäller det att stötta vårt Norrby IF.
På lördag går supporterbussen till Helsingborg och Eskilsminne.
Kostnad 200:-
Avresa från Ramnavallen nu på lördag 4/7 kl. 12.00