PARTNERS
Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Så nära men ändå inte
2015-05-23 18:35
Det känns tungt just nu. En match mellan två dåliga lag som kommer att slåss för nytt kontrakt i årets serie. Så såg det ut idag i alla fall. Just nu spelar vi utan självförtroende, slår felpassningar och har ingen harmoni i laget. Kristianstad vinner med 3-2 efter 1-0 i halvlek. Vi gör 1-1 på straff (Richard Yarsuvat). Därefter kontrar KFF in både 2-1 och 3-1. Marcus Översjö gör 3-2 och därefter har Elmin Kurbegovic ett stolpskott som rullar längs mållinjen.
Nu har vi två hemmamatcher mot Oskarshamn och Qviding. Visa lite glädje, kämpa på Norrby.
Vi ställs mot Medi Dresevic
2015-05-22 21:22
Förre Norrbyspelaren Medi Dresevic är nu ordinarie mittback i KFF. Så här säger dom på hemsidan:

– En oerhört viktig match. Norrby imponerade stort på försäsongen och tippades som en av de främsta utmanarna till topplagen. Det är ett bra lag och det kommer att bli en tuff match, säger KFF-tränaren Christian Carlsson.

– Vi ska bygga vidare på det spelet vi hade i första halvlek mot Qviding, då kan vi slå vilket lag som helst i serien. Vi är fortfarande obesegrat på hemmaplan och det tänker vi fortsätta att vara även efter lördagens match.

KFF-tränaren har tagit ut samma trupp som senast mot Qviding. Det innebär att Otto Eriksson, Christoffer Ekström och Joel Nilsson saknas.

– Jag hoppas att alla tre kan vara med i nästa match mot Höllviken. De har varit med på träningarna i veckan, men har fortfarande lite känning och vi valde att inte chansa med någon av dom, säger ”Chrille”.

– Vi gjorde en bra halvlek senast, nu hoppas jag att vi kan hålla i det i 90 minuter. Det är vi som är hemmalag och ska föra matchen. Tre poäng och vi är med på banan igen…

KFF:s trupp till matchen hemma mot Norrby (avspark lördag 16.00): Mirza Selimovic, Svante Hildeman – Henrik Fribrock, Medi Dresevic, Mohammed Mbye, Ylber Ejupi, Anton Bloom, Albert Ejupi, Mohammed Al-Farhan, Daniel Nicklasson, Nikola Rajkovic, Sebastian Åkerman, Masud Faiz, Nahom Girmai, Sadmir Zekovic, Andreas Grahm, Adam Berner.

Matchdax"Vi ska kämpa oss opp"
2015-05-22 19:14
till varje series topp med de blåvita färgernas tropp". Så lyder några rader ur Norrbyvisan......som en gång i tiden alla Norrbyiter kunde utantill. I morgon går Norrbybussen till Kristianstad där vi möter ett på hemmaplan obesegrat KFF. Nu gäller det att ta fram Norrbyhjärtat/Norrbyvisan och fortsätta på den positiva trenden från senaste matchen mot ÖIS. Under veckan har vi fått så många synpunkter från Sjuhäradsbor som verkligen unnar oss en seger. Nu har också det eventuella favoritskapet släppt som en del hade på oss innan seriestarten. Vi åker till Skåne för att ta med oss tre poäng hem. KFF har en duktig målvakt och spelar stabilt hemma, förhoppningsvis ska vi kunna få ett snabbt mål på dom och då måste dom öppna sig vilket gynnar vårt kontringsspel.
Träningarna under veckan har både varit spända och avslappnande. Det ser bra ut Norrby. Nu kör vi!
Nästa matchrapport kommer i morgon på vägen ner till Kristianstad.
Matchen kan du följa på www.svenskfotboll.se/livescore

Skön poäng för Norrby
2015-05-18 21:49
Norrby IF tog en välförtjänt poäng mot en av seriefavoriterna Örgryte IS efter 0-0 i kvällens match på Borås Arena.
En härlig match som äntligen ger våra spelare självförtroende och mersmak inför lördagens bortamatch mot Kristianstad.
Våra grabbar gjorde en bra match och tog udden av ÖIS anfallsspel redan från matchstart. Mergim Krasniqi i målet gjorde en fläckfri insats, släppte inga returer och greppade säkert alla inlägg och hörnor. Marcus Översjö och Marc Axengren spelade stabilt i fyrbackslinjen. Ja hela laget ska ha med beröm godkänt.
Publiken, 975 personer, fick se en match som innehöll det mesta utom mål. Resultatet får anses som rättvist. Norrby visade kämpavilja, energi och en härlig inställning. Nu väntar vi på målen och den första trepoängaren......på lördag!
Vinnare på 50/50 lotten blev blåvit lott nr 95, Hasse Carlsson från Tranås, 1480:- Grattis.
Ytterligare reportage kommer i morgon.
U 19, 23/05 21:24
A-laget, 23/05 19:15