Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Inför match: Norrby IF - Helsingborgs IF
2018-05-23 20:15, A-laget
Imorgon väntar Helsingborgs IF på hemma på Borås Arena. Det anrika Skånelaget är av expertisen tippat att ta en av de två topplaceringarna som innebär avancemang till Allsvenskan.

– En inspirerande uppgift att möta seriefavoriterna på vår hemmaplan, säger Norrbys chefstränare Korosh Hatami.

A-laget
Norrbyshopen öppnar inom kort – köp den nya halsduken redan på torsdag!
2018-05-23 13:35, A-laget
Gör som Alen Krasnici och skaffa din nya halsduk redan på torsdag!
Inom en vecka kommer den nya Norrbyshopen att öppna här på norrbyif.se.
I samband med torsdagens hemmamatch mot Helsingborg kommer ni dessutom ha chansen att köpa vår nya halsduk!
A-laget
Motståndarkollen med Rasmus Rosenqvist: "Blir en rolig match på hemmaplan"
2018-05-22 17:25, A-laget
Elfsborgsmittfältaren Rasmus Rosenqvist är utlånad till Helsingborg fram till augusti. Foto: hif.se

Hos torsdagens motståndare, Helsingborg, finns det tre spelare med ett förflutet i Boråsklubbar. En av dem är mittfältaren Rasmus Rosenqvist. Vi tog ett snack med 21-åringen för att kolla läget inför torsdagens match.

– Jag har några vänner i Norrby så det ska bli en grymt rolig match att spela, säger han till norrbyif.se.

Spontanfotboll på fredagar
2018-05-22 10:45
Norrby IF, Byttorps IF, SISU och Sports for you annordnar spontanfotboll på fredagar
På fredag startar vi upp med spontanfotboll 14:30-16:30 för tjejer och killar i alla åldrar!
Denna vecka (ojämna veckor) är vi på Byttorps IP, medan vi nästa vecka (jämna veckor) är det Norrbyvallen som gäller. Välkomna!
Anmälan till Sommarläger & Sommarfotboll
2018-05-22 10:30
I år hålls Sommarlägret på Byttorps IP och Sommarfotbollen på Ramnavallen
För dig som går i Åk 1-6 är det dags att anmäla dig till Norrby IF och Byttorps IFs Sommarläger och Sommarfotboll. Du betalar bara 50 kr per vecka och då ingår mat!
Nytt för i år är inbjudan även finns översatt till engelska, arabiska och somaliska.