Välkommen!
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Vinnare 50/50-lotteriet 24/7
2017-09-25 09:52, A-laget
Rosa lott
Serie H, Nr 48
Summa 1450 :-
Österspöket lever vidare efter 0-2 på Borås Arena
2017-09-25 08:33, A-laget
Efter sju raka uddamålsförluster mot Öster bröt Norrby trenden igår, tyvärr åt galet håll. Det blev en smärtsam förlust med 0-2 mot de snåla smålänningarna, som inte bjöd på några gratischanser.
A-laget
Abdo inför Öster: "Vi går alltid för vinst oavsett motstånd"
2017-09-23 21:30, A-laget
Abdo Saidi har inte mött Öster tidigare och bryr sig inte om statistiken
Imorgon gästar klassiska Östers IF Borås Arena. Öster behöver vinna för att vara med i kampen om kvalplatsen till Allsvenskan, medan Norrby, stärkta av segern mot BP senast, vill distansera sig från jumboplatserna och gå mot säkrat kontrakt. Att Öster har statistisk övertag på Norrby känner de flesta Norrbyiter till. En som inte bryr sig om statistiken är 18-årige Abdelrahman "Adbo" Saidi.
A-laget
Häng med på gratisresa till Falkenberg
2017-09-20 15:30, A-laget
Det blir gratis bussresa till den viktiga bortamatchen i Falkenberg. Foto: norrbyif.se
Sex matcher kvar i Superettan. För Norrbys del är varje poäng viktig. Stödet från publiken är enormt viktig för grabbarna. Därför kommer det att arrangeras en bussresa till bortamatchen mot Falkenberg fredagen den 29 september.

— Bli den tolfte spelaren och häng med och heja fram oss till seger, säger Nino Osmanagic.

Akademi
Akademikollen vecka 38
2017-09-20 12:00, Akademi
Backen Robin Norén i U16 gjorde sina två första norrbymål mot Dalsjöfors
Det drar ihop sig i ungdomsserierna. Ikväll spelas sista matchen i Division 2, mot Dalstorp/Grimsås hemma på Ramnavallen, och nästa vecka är det även färdigspelat i Division 3, 5 och 8. U19 & U17 har några veckors matcher kvar.