Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Norrby IF
En klubb många hjärtan
U 16
IFK Skövde FK
1 - 1
Norrby IF
IFK Skövde FK1 - 1Norrby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 16:30
Plats:Lillegårdens IP, C-plan, Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200111008
Samling:15:00
IFK skövde FK
2019-04-30 22:11
Skövde borta 👍

IFK skövde FK har vi redan mött en gång tidigare och då blev det vinst med 4-2. Vi har haft det tungt den senaste perioden och haft lite stolpe ut. Ingen lätt drabbning på förhand, dessutom väldigt varmt och det kan ställa till det.


Vi är klart det mer piggare laget och har bollen mest. Skövde får mer rikta in sig på att försvara sin bur. I den 14” så får vi en hörna från vänster. Jonathan servar in bollen och till slut hamnar bollen hos Ahmed som sätter dit den. Efter målet så tappar vi lite fokus och släpper in Skövde i matchen. Vi har chanser att utöka våran ledning men skärpan är inte där. I den 36” så får Skövde en frispark med sig, som vi onödigt bjuder på. Frisparken går och på något vis så letar sig bollen förbi Farhad. Det blir inga mer mål denna halvleken.


I halvtid snackar vi återigen om bolltempot och orienteringen. Det går för långsamt och många felbeslut. Vi får inte falla in i deras tempo och vaggas in i någon falsktrygghet. Våra första 20 min är väldigt bra både offensiv och defensiv. Men vi måste ha samma nivå isåfall.


Andra halvlek drar igång och vi börjar piggast igen. När vi väl hittar in bakom deras mittfält så finns det mycket yta att jobba med. Mahdi får ett friläge med målvakten, men dessvärre tar den i stolpen. Ju mer matchen går så blir det mer böljande spel. Dock skapar vi mest tydliga och klara målchanser. Mahdi vinner återigen bollen på kanten och viker in från vänster. Han böjer mot botre burgavel och ribban räddar Skövde från en ny borta ledning. Domaren blåser av och det blir delad pott. 


Det känns surt att vi inte får med oss en tre poänger från denna matchen. Dom målchanserna vi har så borde minst en till gå in. Men ibland har man inte turen med sig. Vi har några riktigt bra uppspel och fina fotbollslösningar. Dom tar vi med oss och bygger vidare på. Sedan måste vi bli lite mer jämna i vårat spel och inte blanda så mycket. Skövde är inte ofarliga dom har några lägen med, som lika väl kunde renderat i mål. Men Farhad och försvaret står pall , förutom målet.


Match på onsdag mot sandade kl 15.00 på bortaplan Sandevi 1/5


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 15/8 19:00
10 - 1  
Lör 15/6 10:30
3 - 1  
Tis 11/6 19:00
2 - 1  
Sön 2/6 19:00
0 - 5  
Lör 25/5 11:00
3 - 3  
Sön 19/5 12:00
7 - 0