Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Norrby IF
En klubb många hjärtan
Norrby IF
0 - 2
Fristad/Sparsör/Borgstena
Norrby IF0 - 2Fristad/Sparsör/Borgstena

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 25 april, 19:00
Plats:Ramnavallen konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200398047
Samling:17:30
U 16
Referat: Norrby IF - Fristad/Sparsör/Borgstena
Fristad/Sparsör/Borgstena DM
2019-04-27 09:24, U 16

DM mot fristad/sparsör/borgstena och det är vinna eller försvinna som gäller. FSB kommer med en blandning av 03 och 04:or, vi vet egentligen inte så mycket mer om våra motståndare. Vi har ett tajt schema med matcher och vi kan inte träna på som vi velat.


Matchen drar igång och vi är märkbart nervösa i vårat spel. FSB sätter en högpress och stressar oss till misstag. Vi har varken bolltempo eller rätt beslut. Emellanåt blixtrar vi till och vi bör ta ledningen. Men det blir en mållös halvlek.


Ihalvtid snackar vi om att vi måste steppa upp eller rättare sagt komma in i matchen. Vi vet vad vi kan vi måste bara plocka fram det. Bolltempot måste upp och rörelsen måste upp. Undvika så många touch på bollen och långa bolltransporter. 


Dessvärre så börjar vi andra halvlek exakt likadant som första. FSB krigar på bra och har mer eller mindre 1-2 byten var 5:e minut, hela tiden friska ben. Vi kommer till lägen men skärpan finns inte där eller så är försvarare eller målvakt i vägen. En miss i kommunikationen mellan back och målvakt och 0-1 i den 58”. Vi blir lite mer desperatare i vårat spel och skapar kanske några vassare chanser, FSB kommer på flera kontringar och skapar oreda för oss. En hörna från höger som olyckligtvis tar på en norrbyit och in i mål, i den 67”.  Efter 0-2 så börjar vi rulla mer boll och FSB faller allt djupare ner i sitt försvar. Men vi lyckas inte på den sista tredjedelen, återigen felbeslut och för mycket kladd på bollen. Vi är en man kort sista 10 och matchen slutar 0-2.


Vi är långtifrån nöjda med våran prestation och det blev en tung läxa. Det finns mycket att säga och skriva. Men det man landar i är att vi inte pallar trycket och blir allt för nervösa. Det finns ljuspunkter här och där, det tar vi med oss. FSB är helt klart värdiga vinnare och vi får jobba vidare med vårat spel. 


Nu möter vi IFK skövde FK på söndag kl 16.30 på bortaplan<< Tillbaka

 
 
Stöd Norrby IF