Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Norrby IF
En klubb många hjärtan
Norrby IF
6 - 0
Mariedals IK
Norrby IF6 - 0Mariedals IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 22 april, 12:00
Plats:Ramnavallen konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200111004
Samling:10:30
U 16
Referat: Norrby IF - Mariedals IK
Mariedal hemma
2019-04-22 19:12, U 16
Bilder från dagens match

Då var det dags igen för derby mot mariedal på hemma plan. Bra förutsättningar med vädret, 19 grader och sol. Vi har inte hunnit med så mycket träning sedan matchen mot elfsborg, men känslan är att vi var stärkta av insatsen mot di gule. 


Domaren blåser igång matchen och vi är det spelförande laget. Mariedal får mest rikta in sig på försvarspel och omställningar. Vi lyckas inte riktigt förvalta våra möjligheter som vi skapar. Ofta blir det en touch för mycket eller fel värdering. Den nivån vi hade mot elfsborg, fanns inte där.  Men vi jobbar vidare och i matchens 38” så sätter Gabriel in bollen till William som sätter dit bollen och 1-0 innan halvtid. 


I halvtid tar vi upp att vi måste höja bolltempot och minska touchen på bollen. Det måste helt enkelt gå fortare än vad det gjorde i första. Spelarna förstod vad vi krävde av dom. 


Andra halvlek så kuggar vi upp ett snäpp och det går fortare i egentligen allt vi gör på planen. I den 42” så utökar Jonathan till 2-0 efter fint förarbete av Abdullah. Bra start på andra och bättre skulle det bli. I den 50” så spelar William in bollen från vänsterkanten till Misho som sätter dit 3-0. Misho vinner bollen på offensiv planhalva och hittar Mahdi strax utanför straffområdet, med ett bra inställt sikte så hittar Mahdi botrekrysset 4-0 53”.  5-0 kommer i den 56” efter att vi vunnit bollen på mittplan och Abdullah får ett friläge från halvaplan, som sätter den säkert till målvaktens högrastolpe. 6-0 kommer i den 65” då Misho vinner bollen på mittplanen och hittar Mahdi som dragit iväg i djupled, gör inga fel i avslutet. Domaren blåser av matchen.


Vi steppar upp ordentligt i andra halvleken och sätter fart på bollen. Men vi måste komma ut som vi gör i andra halvlek till alla halvlekar och inte spara på oss. Killarna blir bättre och bättre för varje vecka som går, vi har något bra på gång och vi är inte klara än. Våran första nolla för i år också. Stort tack Dek och Farhad som tog hand om linjen idag.


Nu möter vi Fristad/sparsör/brogstena på Torsdag 25/4 19.00 på ramnavallen 


<< Tillbaka

 
 
Stöd Norrby IF