Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Norrby IF
En klubb många hjärtan
Mariedals IK
0 - 5
Norrby IF
Mariedals IK0 - 5Norrby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 19:00
Plats:Kransmossens IP, Konstgräs 2
Tävling:
Matchnummer: 200111029
Samling:17:30
U 16
Referat: Mariedals IK - Norrby IF
Mariedal Borta
2019-06-03 22:35, U 16
Kransmossen 👍

Denna dagen står Mariedal för motståndet och det innebär derby. Mariedal har börjat trögt, men har på senare tid börjat ta poäng. Vi har haft en bra träningsvecka och jobbat på med våra olika tema träningar. 


Domaren blåser igång matchen och fördel dom till dagen rödvita norrbyiterna. Men återigen så gör vi det väldigt svårt för oss själva. Istället för att spela enkelt och spela bollen så blir det bollkladdande utan direkt effekt. Mariedal spelar fysiskt och med tvekar inte att gå in i duellerna. Det finns chanser åt båda hållen, men en viss för del till oss. I den 45” så får vi en frispark utanför offensivt straffområde. Jonathan steppar upp och skruvar bollen över muren, målvakten räddar tmen orkar inte hålla bollen. På returen dyker Ahmed upp och petar dit 0-1. 


Vi ledar rättvist får man väll ändå säga efter de första 45. I halvtid pratar vi om att vi måste göra det enklare och släppa bollen. Ta jobbet och visa mycket mer grinta. Vi måste hitta vårt spel och inte falla In i motståndarnas sätt att spela.


Domaren blåser igång och det dröjer inte länge innan en motståndare får ett röttkort, man får spela 30 min en man kort. I den 60” så får Ahmed bollen efter strul hos motståndarna och kan enkelt sätta 0-2. Spelet blir allt mer fysiskt och det är en typisk derbykänsla över det hela. Vi får mycket yta att ställa om på, vilket vi uttnytjar. I den 69” så får Ahmed bollen i djupled och driver långt in på offensiv planhalva och in i straffområdet. En enkel pass snett inåt bakåt kommer Misho dit och sätter 0-3. Vi har vind i seglet och vi tar över allt mer matchen går.  I den 76” så får Gustav bollen på mittplan, vänder upp och hittar Ahmed i djupled. Väll avvägt avslut innebär 0-4 och hattrik för Ahmed.  I den 86” så får mahdi bollen på vänsterkanten driver in i straffområdet och spelar in bollen snett inåt bakåt, där Filip med nöd och näppe får dit 0-5. Vilket också blir slutresultatet.


Vi har saker att jobba på vad det gäller vårt spel. Offensivt är det återigen vårt beslutsfattande, börjar bli tjatigt nu. Defensivt måste vi jobba mycket hårdare och visa mer grinta. Vårt fokus vad det gäller domaren och övriga saker är grymt. Vi låter oss inte påverkas, utan vi försöker spela boll och inte falla in i olika fällor. Viktigt att vi kan kontrollera våra känslor och påverka det vi kan. 


Nästa match är hemma mot sandared/sjömarken på tisdag 11/6 kl 19.00 , Sista seriemat hen innan Gothia och sommaruppehåll.


<< Tillbaka

 
 
Stöd Norrby IF