Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Norrby IF
En klubb många hjärtan
Norrby IF
2 - 1
Sandared/Sjömarken
Norrby IF2 - 1Sandared/Sjömarken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 11 juni, 19:00
Plats:Ramnavallen konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200111037
Samling:17:30
U 16
Referat: Norrby IF - Sandared/Sjömarken
Sandared/Sjömarken hemma
2019-06-11 23:35, U 16

Fler bilder (+8) >>
Hemmamatch👍

Dags för match igen denna gången mot Sandared/sjömarken, som verkligen gjort rent hus. Bara en förlust på 7 matcher, vilket märks i spelet. Vi har tränat på bra i veckan och ser en utveckling på samtliga individer. 


Domaren blåser igång matchen och det är fördel dom blåvita krigarna. Vi har många bra fotbollslösningar i uppspelsfasen och även i sista tredjedelen. I den 7” så får Misho bollen på högerkanten och Släpper bollen perfekt till Alexander som kommer på överlapp. Alex tar med sig bollen och sätter bollen mot andrastolpen, där Mahdi kommer i fullkareta och rakar in 1-0. En Smakstart för dom blåvita. Det dröjer inte länge innan nästa kanon sitter. I den 13” så vinner Gustav bollen på högerkant och med lite touch på motståndare så letar sig bollen till Misho.

En väl avvägdpendel och go halvvolley hittar Misho botreburgavel. 2-0 och norrbyiterna ångar på.  Vår motståndare sticker upp emellanåt och hittar en del chanser. Men vi är disciplinerade i vårt försvarspel och gör det svårt för motståndarna. Dessvärre jobbar sig motståndarna in i matchen och letar en reducering. I den 40” så får Sandared en straff efter att vi drällt med bollen och klumpigt försökt vinna tillbaka den. Straffen sitter och reduceringen är ett faktum. 


I halvtid snackar vi om att vi måste hitta tillbaka till de första 20 min. Få tillslag på bollen och ett hyperfokus på rätt saker. Inte fokusera på vår motståndare eller domare. Spela vårt spel helt enkelt. 


Domaren blåser igång andra och den tar vid där den första halvlek slutar. Sandared har krigat sig tillbaka och kommer till chanser. Men Hannes och Co står emot bra. Vi känner av att motståndarna tagit sig in i matchen och jagar kvittering. I dessa lägen har vi darrat allt för ofta, men inte idag. Vi skapar ändå flera chanser framåt, men lyckas inte få dit den. Våra fasta situationer blir ett vapen framåt. Vi får ett mål bort blåst pga knuff i rygg. Sandared tar över allt mer och vi går mer på omställningar. Vi tappar lite fokus emellanåt och kommenterar domarinsats osv. Men vi håller undan, med nöd och näppe. Matchen slutar 2-1 och segern är återigen blåvit.


Vi tar med oss vårt spel de första 25 minuterna. Vår lägstanivå rakt igenom matchen är riktigt bra. När vi tränare tänker oss tillbaka för 6 månader sedan så såg inte killarnas beslut och agerande som det gör idag. Dom har utvecklats och vi märker det hela tiden. Onödigt att släppa in våra motståndare i matchen på de sättet som vi göra det. Det får ta lärdom av och lära oss av. 


Nästa match är mot skövde på lördag 15/6 kl10,30 på ramnavallen. 


<< Tillbaka

 
 
Stöd Norrby IF