SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
P15

Norrby IF P15
1 - 2
Fristad/Sparsör/Borgstena
Norrby IF P151 - 2Fristad/Sparsör/Borgstena

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 28 februari, 18:30
Plats:Ramnavallen
Svag inledning gav uddamålsförlust i andra träningsmatchen
2020-03-02 20:41
Foto: FSB Team 05 @instagram
Efter förra helgens positiva start var det dags att ta emot Fristad/Sparsör/Borgstena på Ramnavallen för säsongens andra träningsmatch. Gästande F/S/B var klart mer på hugget inledningsvis, medan vi startade alldeles för stressat och gjorde onödiga misstag. F/S/Bs två tidiga mål räckte till seger denna kalla fredagskväll.
Lite sjukdomar och annat strul tunnade ut truppen och vi fick låna in några 04:or för att få ihop till matchen. När matchen väl började så var vi inte med. Vi kom efter i försvarsspelet och slog bort för många passningar i anfallsspelet. F/S/B gör tidigt 0-1 efter att ha kommit runt på vår vänsterkant och spelat in bollen. Strax där efter gör de 0-2 på liknande sätt.

Vi kommer in lite mer i matchen allt eftersom, men det fina passningsspelet vi hade mot Brämhult lyste med sin frånvaro. En passning från Mohammad studsar vår väg och letar sig fram till Filip som kan reducera till 1-2. Resultatet står sig till halvtidspaus.

Inför matchen pratade vi mycket om att löpa för att skapa alternativ och ha tålamod i vårt passnings- och anfallsspel. Det fick vi åter trycka på i pausen. Defensivt var det samma sak; vi repeterade att vi måste ta hemjobbet och hamna på rätt sida i försvaret. Vi gjorde alla fyra byten i halvtid.

I andra tog sig spelet något. Vi ägde mer boll och gästerna fick mest försvara sig. Det gjorde man med den äran. Vi lyckas inte komma till några jättechanser och på de chanser som uppstod lyckades vi inte hitta nät. F/S/B var inte ofarliga och Albin i målet gjorde några fina räddningar som gjorde att det inte blev fler mål i matchen.

Totalt sätt en okej träningsmatch, men det är klart att vi hade hoppats på ett bättre passningsspel med föregående match i färskt minne.

Vi kommer att jobba på med samma fokuspunkter i det egna passningsspelet och nyckeln är tålamod. Nu ser vi fram emot en spännande vecka med matcher både på fredag och lördag! Först möter vi (med ett blandlag tillsammans med P16) Nittorps IK damlag på fredag 18:30, innan GAIS gästar kl 16:30 på lördag. Båda matcherna spelas på Ramnavallen, välkomna!

Matchfakta
Norrby IF - Fristad/Sparsör/Borgstena 1-2 (1-2)

Målskytt: Filip

Truppen:
Albin
Colin (Vahit) - Said, 04 - Mohammad - Arsalan (Yassine/Olti, 04)
Vahit (Durim, 04/Sakaria) - Lendi (Theodor) - Theodor (Filip) - Sakaria (Olti, 04/Yassine)
Ali (Durim, 04) - Filip (Jacob)

Ledare: Björn, Aydin & Dennis

Björn Josefsson

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 15:15
0 - 2  
Lör 31/10 11:30
Lör 24/10 14:00
3 - 2  
Sön 18/10 13:00
1 - 5  
Tor 15/10 19:00
3 - 5  
Lör 10/10 13:30
5 - 1  
 
 
Certifierad akademi