U 16
Säsongsstart 2018!
2018-01-04 19:15
Hoppas att julledigheten har varit bra och att ni skött egenträningen tillräckligt bra!
På måndag är det träningsstart och vi kommer i princip ha samma tider som under 2017. Tisdagar och onsdagar börjar vi 18:30 och håller på till 20:00. Ev. kan vi träna 18:00-19:30, vi får avvakta i början.
Serien är inte klar,  vi spelar cup om tre veckor och schemat för Ligacupen håller på att läggas.

Vi börjar alltså nu på måndag den 8e januari 17:00 - 18:30. På måndag kan inte Tommy Andersson, så jag försöker lösa någon annan som kan hjälpa till då. Från och med tisdag är Tommy A tillbaka och då kör vi på som vanligt. Vi har inte sökt lagledare under julledigheten, utan vi kör på med två tränare tills vi hittar en bra lösning.

Lördag den 27/1 spelar vi Tångahallen Futsal Cup (Vårgårda) med två lag. Cupen spelas inomhus på konstgräs med futsalregler. Spelschemat kommer ut ca 10 dagar innan.

Första matchen i Ligacupen blir troligtvis lördag den 17 februari hemma mot Utbynäs SK.
Se Matcher » här på laghemsidan (speldatum bokas inom kort)
Alla träningar och matcher ligger inlagda i vår Kalender »  Det är alltid bra att ha koll där!
Kolla även vår Facebook-grupp för senaste info och bjud in era föräldrar dit.

Materialgrupp första veckan är Florentin, Filip, Lukas, Marcus och Niko

Återbud skickas skriftligen (SMS eller Facebook-messenger) som vanligt till mig, så tidigt som möjligt.
(Är ni sjuka på morgonen, skicka meddelandet då och precis innan träning. Samma om ni slutar sent i skolan)

Välkomna på måndag 17:00!

Mvh Björn