U 16
Tånga Futsal Cup
2018-01-26 11:12
Imorgon spelar vi futsalcup på konstgräs i Vårgårda. Vi åker med två lag och alla som är tillgängliga spelar. Vi får ett trevligt break i försäsongen och ska ha en rolig dag tillsammans.
Som alternativ till inomhuscup passar Tånga Futsal Cup perfekt in i vår vintersäsong. Vi slipper byta underlag men får ändå variation från vanlig fotboll. Målet med cupen är inte att åka hem med bucklan, men om vi gör det för att vi har spelat bra och tagit jobbet för varandra så är det väldigt roligt. Vi ska ta hand om varandra och bygga en stark lagsammanhållning. Vi ska representera Norrby IF på ett bra sätt!

Info har vi delgett på träningar och i vår Facebook-grupp (är du som förälder/vårdnadshavare inte med där, be om att bli inbjuden för att få senaste info).
Här samlar vi det viktigaste.

Vad? - Futsalcup på konstgräs med fotbollsskor
Vart? - Tångahallen, Vårgårda. Vägbeskrivning från Ramnavallen (Google maps)
Vilka? - Alla tillgängliga spelare fördelat i två lag. Lagen delges på lördag morgon.
Ledare? - Björn är ansvarig, Martin Peterson och Oscar Högfeldt Johlbring är lagledare för varsitt lag
Hur? - Futsalregler, 1x 12 min rullande tid.
Arrangör? - Vårgårda IK. Cuphemsida
Resultat? - Everysport, Alingsås tidning
Mat? - Vi får lunch, men planera för en lång dag.
Hålltider?
  • Samling på Ramnavallen 06:10. Minibussarna åker 06:15!
  • Första matchen spelas 08:15 för Norrby 2 och 09:00 för Norrby 1.
  • Starttider för 1/8-finaler 14:00, kvartsfinaler 16:00, semifinaler 17:30, final 18:15
  • Vi åker dit och hem gemensamt.
Övrigt? - Gruppindelning, spelschema och regler har jag laddat upp under Dokument »

Ni som inte kommer och kikar kan följa oss på Twitter: @NorrbyAkademi, finns även här till höger ->

Vi ses pigga och glada imorgon!

Björn Josefsson

bjorn.josefsson@norrbyif.se