SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
P16
Sammanfattnig av matcher
2020-04-07 20:39
Vi skulle nu egentligen ha velat skriva om seriepremiären som skulle ha spelats i helgen men med rådande läge i Sverige så är vår och alla andra serier uppskjutna tillsvidare. 
Så istället för att skriva om det kommer jag att skriva lite kort om våra träningsmatcher som varit och vi kommer även att ha lite intervjuer med spelare och ledare om det som varit och vad som komma skall. 
Ha därför lite utkik här på hemsidan framöver. 

Till matcherna då, vi börjar den 7 mars. 

Brämhults IK - Norrby IF 4-6
Vi kom till denna matchen med en grymt bra insats i ryggen (5-0 vinst mot Varberg) och vi från ledarhåll hoppades på att vi skulle fortsätta på den vägen. 
Vi åkte till denna matchen med en stor trupp och målet var att många spelare skulle få mycket speltid,. 
Matchen börjar bra för vår del och vi tar kommandot direkt och gör även 1-0 tidigt. Första halvlek är bra och vi försöker hålla uppe tempot på bollen eftersom det var en rätt seg match och vi fick anfalla mot ett lågt försvarsspel.
I andra halvlek gör vi många byten och matchen är fortsatt rätt seg. Brämhult får fler chanser och gör även några mål som vi upplever väldigt slarvigt från vår sida, men vi går ändå segrande ur denna tillställning. Vi tar med oss många saker, både positivt och negativt. Framförallt får många chansen denna afton.

21 mars 
Skövde - Norrby IF 1-6
Återigen bortamatch och för denna dagen stod seriekonkurenten Skövde för motståndet. 
Vi börjar ruskigt bra och rivstartar matchen med 3 mål på knappa 10 min. Ett vägvinnande pressspel kombinerat med ett kreativt anfallsspel lägger grunden den till fina inledningen. Innan förta halvlek är slut hinner vi också göra 4-0. 
Vi pratade om att fortsätta sätta press och inte slå av på takten. Andra börjar med att Skövde får in en boll till 1-4 och vi får inte riktigt grepp om matchen. Men ju längre minuterna går tar vi över mer och mer, och i slutet får vi in 2 mål som fastställer slutresultatet 6-1.
Ett mycket bra resultat för vår del och framförallt kul och se att våra killar utvecklas varje dag vi träffas. Gruppen har utvecklats något enormt och alla bidrar när man får chansen. Vårt presspel är återigen mycket bra och alltid kul och göra många mål. 

I nästa "Sammanfattning av matcher" kommer vi gå igenom dem två senaste matcherna. Så håll utkik. 
//Ledarna

Nyhetsarkiv
Sammanfattnig av matcher2020-04-07 20:39
Varberg hemma2020-03-02 20:44
Örgryte borta2020-03-02 19:52
Gerdsken hemma2020-02-09 21:47
Träningsstart 2020-01-10 18:31
Klädere för utprovning2019-12-12 19:32