Gör din röst hörd med Norrby för Norrby
2019-06-12 17:38
Idag skriver Vildana om vikten av att  öka förståelsen för varandra genom samtal och hur viktigt det är att ge människor en arena där de kan berätta sin historia.
Om pojkar och psykisk ohälsa
2019-05-23 17:00
Vildana är till tillbaka med en ny krönika. Den här gången tar hon upp ett väldigt viktigt och aktuellt ämne, nämligen psykisk ohälsa.
"Jag varken vill eller kan gå i gamla spår"
2019-03-07 13:54
I den här krönikan berättar Vildana om att Norrby för Norrby börjar ta fart på allvar. Och som vanligt får vi en kort inblick i hur hon har det på kansliet.
"Kliv åt sidan, jag orkar inte ..."
2019-02-13 15:25
Det är dags för krönika nummer två. Den här gången skriver Vildana om sin första tid som projektledare för Norrby för Norrby. Men även hur man som bäst ignorerar sin kontorskompis.
Trevlig läsning!
Vildana Aganović: "En fotbollsanalfabets bekännelser"
2019-01-23 11:38
Hon beskriver sig själv som en fotbollsnovis. Men trots sitt ointresse för sporten ser hon oerhört många andra fördelar som fotbollen för med sig. Detta och mycket mer skriver Vildana Aganović om i sin första krönika som projektledare för "Norrby för Norrby"