I en orolig tid ska man blicka framåt
2020-03-17 08:49
Just nu lever vi i en orolig tid, det är bara att konstatera. Det är därför det är viktigt att försöka upprätthålla det normala, det som är bra och som fortfarande fungerar.
Bakom kulisserna på Norrby för Norrby
2020-01-15 09:29
Förutom att planera och leda själva kvinnogruppen och annat smått och gått här på Norrby för Norrby, ingår det i mina arbetsuppgifter även att hålla mig uppdaterad om vad som händer på Norrby, samt att skapa och hålla kontakten med andra verksamheter som finns här.
Detta i syfte att ha en gemensam bild av både läget på Norrby och för att vara behjälpliga till Borås Stad när olika insatser ska sättas in.
Norrby för Norrby - med rätt målgruppsanalys bygger vi en stark grund för framtiden
2019-12-12 10:02
Efter nästan ett år med Norrby för Norrby är det en del gammalt som är förändrat och en del nytt som har kommit igång. Ännu mer återstår att göra under 2020, både inom projektet och på kontoret.
Vuxenvandra med Norrby för Norrby och Norrby IF
2019-10-18 10:10
Norrby för Norrby utvecklas sakta men säkert till en välfungerande verksamhet. I dagens krönika skriver Vildana om vilken riktning satsningen tar nu och hur ni alla kan vara med och bidra till en tryggare stadsdel.
"Aldrig gasen i botten första dagen efter semestern"
2019-08-15 12:51
Färsk krönika efter sommaruppehållet. I den skriver Vildana om planer för hösten och om vikten av att ha grundläggande kunskaper om sina juridiska rättigheter i ett nytt land. Något som en stor del av hösten kommer att handla om här på Norrby för Norrby.
Gör din röst hörd med Norrby för Norrby
2019-06-12 17:38
Idag skriver Vildana om vikten av att  öka förståelsen för varandra genom samtal och hur viktigt det är att ge människor en arena där de kan berätta sin historia.