Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Inför match: Norrby IF – IK Brage
2022-08-08 20:09, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Norrby har två riktigt tunga förluster bakom sig. Under onsdagskvällen väntar en tuff utmaning i form aav serietvåan Brage på Borås Arena.

– Vi har pratat ihop oss om hur vi ska göra för att gå vidare och resa oss från det som varit. Nu siktar vi på att ta en trea imorgon, säger Mak Lind.

Varmt välkommen, Nasiru Mohammed
2022-08-08 17:33, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Det är med stor glädje vi idag kan presentera anfallaren Nasiru Mohammed som vårt senaste nyförvärv.

28-åringen, som gjort närmare 170 allsvenska matcher för BK Häcken, har skrivit på ett avtal som sträcker sig över den här säsongen.

– Nasiru är en kvalitétsspelare, vilket han visat i både Häcken och under hans tid i Levski Sofia, säger Norrbys sportchef Lasse Nilsson.

Bubacarr Jobe lånas ut till Oskarshamn
2022-08-08 12:40, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Nu står det klart att Norrbys 27-årige anfallare Bubacarr Jobe lånas ut till Ettan-laget Oskarshamns AIK resten av säsongen.

Tobias Edenvik förstärker ledarstaben i A-laget
2022-08-05 16:06, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Norrby IF har valt att förstärka ledarstaben med Tobias Edenvik för resten av säsongen.

– Vi har en viktig höst framför oss och därför har vi valt att ta in Tobias. Han kan klubben utan och innan och vi tror att han kommer tillföra mycket energi, säger Norrbys sportchef Lasse Nilsson.

A-laget
Norrby tappade poängen i slutsekunderna
2022-08-03 21:18, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Med kvarten kvar gjorde Perparim Beqaj sitt tredje mål för säsongen och Norrby såg ut att fixa en viktig poäng borta mot Dalkurd. Men med bara sekunder kvar kunde hemmalaget avgöra matchen.

Certiferad akademi