Välkomna till Norrby IF P19

Norrby IF spelar i P19 Div.1 2021 - Region 2!

Kontakt: Tommy Pedersen:  tommy.pedersen@norrbyif.se 0703-486668.
Vill du börja i Norrby IF? Läs igenom infon och gör en intresseanmälan här.
Skövde AIK H
2021-05-31 22:56

Vi kommer till matchen med vind i seglen efter vinst borta mot oddevold. Jättebra förutsättningar och kanon väder. Dessvärre inga bilder idag.

Domaren blåser igång matchen och vi har bollen mestadels. skövde är bra defensivt och ligger bra i sina positioner. Många tuffa dueller och frisparkar därtill. Det är definitivt en jämn match. Skövde spelare med en man kort efter två gula i den 37"

i den 39" så sätter Felix G bollen till Emil S som trycker dit 1-0.

Bra avslut på första halvleken, men vi är inte riktikgt nöjd med vårt spel

Nu gäller det bita i och köra hela vägen.

Vi har bollen ännu mer än i första och skövde ligger åter bra i sina defensiva positioner.

Skövde satsar på kontring och fasta situationer. Vi skapar ändå en del lägen men skärpan är inte där sista 1/3. iden 80" så får skövde en frispark på mitt plan som lyras in i vårt straffområde. efter några dueller och studsar så kan skövde kvittera till 1-1.  Detta blir också slut resultatet

Det är en två sura poäng vi tappar och ja det är bara att bryta ihop och komma igen.

match mot qviding på lördag 5/5 14:15

Tråkigt  för killarna som spelade mot Vänersborg i vårt P19+ förlust 1-2

Där vi var bollförande och det såg stundtals riktigt bra ut. Möter ett väldigt organiserat motstånd som gjorde mycket med väldigt lite offensivt. För vår del saknas det lite skärpa i vissa avgörande moment. Bara att jobba vidare

Oddevold borta 23/5
2021-05-23 17:03

En regnig tisdag borta mot stoke, prova då en regnig söndag i Uddevalla. Inget dåligt väder som bjöds idag borta på Rimmnervallen. Men en norrbyit är ju inte direkt gjord av socker, även om man ibland kan undra.

Domaren blåser igång matchen och vi börjar lite skakigt svårt att hitta rätt i offensiven. Oddevold skickar gärna längre bollar mot oss och ligger bra i sina defensiva positioner. Vi har ett kanonläge på ett inspel som smiter precis över, där hade vi verkligen inte sagt nej till ett mål. Vi står på oss och spelet böljar fram och tillbaka. Då vi oftast har bollen och Oddevold som sagt skickar längre samt krigar på fasta. Det blir mållös första halvlek och det är väldigt många halvchanser

I halvtid pratar vi om att fortsätta så som vi gör, bara höja noggrannheten en aning så kommer målet.

I den 56” så kommer ÄNTLIGEN 0-1. Då Isac lyckats få ut bollen till Niko som skjuter en motståndare i ryggen och ställer målvakten. Helt klart väll förtjänat, då vi skapat flera riktigt bra chanser. Men skärpan är inte där sista 1/3. De sista 30 minuterna så öppnar sig spelet mer. Oddevold försöker verkligen att vända och då öppnar det sig ytor. Men det blir inga fler mål denna dagen.

Det finns mycket att ta med sig av denna dagen och nu är det bara hem till ramnavallen och jobba vidare.

Nästa match mot skövde AIK den 30maj hemma på Ramnavallen

Guess who’s back?
2021-05-14 23:32
Det blir mest bilder från segersången idag 👍

Jo Norrby IFs p19 i seriespel. Killarna har vänta vi ledare har väntat och ni föräldrar har väntat, äntligen så kör vi . Dagens motstånd är Lindome GIF vet inte så mycket om dagens motstånd, utan vi kör vårat race.

Vi tar kommandot direkt ligger bra i våra positioner och är farliga framåt. Efter redan 10min så sätter Emil dit 1-0, en smak start. I den 28min så trycker Oscar in 2-0 efter ett fint förarbete. Detta blir första halvlekens slut resultat.

I halvtid snackar vi om att fortsätta göra jobbet och inte slappna av. Det är en halvlek kvar och allt kan hända.

Lindome kommer ut i andra och är lite mer på tårna. Lyckas komma till några halvchanser, men vi står pall. I den 53 så utökar vi genom Nikola som stänker dit 3-0. Det är mer öppet spel och det finns chanser åt båda hållen. I den 74 så sätter nikola dit 4-0, som också blir slutresultatet. Killarna gör en bra insats över 90min och kul att få en bra match mot bra motstånd. Detta är bara början på resan och många matcher kvar.

Vi tackar Knalleland för dom presentkorten vi har fått att dela ut bland våra akademi spelare.

Vi har valt att dela ut ett present kort på 500 kr till Emil Stenmark efter hans starka insats i sin tävlings debuten i Norrbys P19 lag.

Nästa match borta mot oddevold 23/5 Mvh ledare i Norrby if P19

Seger i Mariedal Cup 2019!
2019-11-11 10:00
Efter tre tredjeplatser de senaste fem åren (2018, 2017 & 2015) var det äntligen vår tur att kliva högst upp på pallen! I finalen besegrades dubbla regerande mästarna Afghanska FC efter straffar.
Alla Norrbylag vidare till söndagen i Mariedal Cup
2019-11-09 22:30
Marcus Petersson och Alexander Salo när Norrby III och Norrby I möttes i andra gruppspelet. Foto: Linus Dahlbäck, Borås Tidning
Futsalbollarna har studsat rätt för Norrby än så länge i Mariedal Cup. Alla lag är vidare till söndagen, där Norrby I kliver in som en av favoriterna efter två gruppsegrar. Norrby II tog sig igenom Andra Chansen efter dramatiska straffläggningar och Norrby III får en chans till inatt efter att ha slutat trea i andra gruppspelsomgången.
Mån 14/6 18:00
Lör 5/6 14:15