Tränare: Tobias Edenvik 070-315 79 83 och Andreas Klarström 073-522 90 91.
Lagledare: Daniel Kjellberg och Christofer Gäfvert.

Vi skulle nu egentligen ha velat skriva om seriepremiären som skulle ha spelats i helgen men med rådande läge i Sverige så är vår och alla andra serier uppskjutna tillsvidare.
Så istället för att skriva om det kommer jag att skriva lite kort om våra träningsmatcher som varit och vi kommer även att ha lite intervjuer med spelare och ledare om det som varit och vad som komma skall.
Ha därför lite utkik här på hemsidan framöver.

Till matcherna då, vi börjar den 7 mars.

Brämhults IK - Norrby IF 4-6
Vi kom till denna matchen med en grymt bra insats i ryggen (5-0 vinst mot Varberg) och vi från ledarhåll hoppades på att vi skulle fortsätta på den vägen.
Vi åkte till denna matchen med en stor trupp och målet var att många spelare skulle få mycket speltid,.
Matchen börjar bra för vår del och vi tar kommandot direkt och gör även 1-0 tidigt. Första halvlek är bra och vi försöker hålla uppe tempot på bollen eftersom det var en rätt seg match och vi fick anfalla mot ett lågt försvarsspel.
I andra halvlek gör vi många byten och matchen är fortsatt rätt seg. Brämhult får fler chanser och gör även några mål som vi upplever väldigt slarvigt från vår sida, men vi går ändå segrande ur denna tillställning. Vi tar med oss många saker, både positivt och negativt. Framförallt får många chansen denna afton.

21 mars
Skövde - Norrby IF 1-6
Återigen bortamatch och för denna dagen stod seriekonkurenten Skövde för motståndet.
Vi börjar ruskigt bra och rivstartar matchen med 3 mål på knappa 10 min. Ett vägvinnande pressspel kombinerat med ett kreativt anfallsspel lägger grunden den till fina inledningen. Innan förta halvlek är slut hinner vi också göra 4-0.
Vi pratade om att fortsätta sätta press och inte slå av på takten. Andra börjar med att Skövde får in en boll till 1-4 och vi får inte riktigt grepp om matchen. Men ju längre minuterna går tar vi över mer och mer, och i slutet får vi in 2 mål som fastställer slutresultatet 6-1.
Ett mycket bra resultat för vår del och framförallt kul och se att våra killar utvecklas varje dag vi träffas. Gruppen har utvecklats något enormt och alla bidrar när man får chansen. Vårt presspel är återigen mycket bra och alltid kul och göra många mål.

I nästa "Sammanfattning av matcher" kommer vi gå igenom dem två senaste matcherna. Så håll utkik.
//Ledarna
Referat: Norrby IF (P16) - Varbergs BoIS FC (P16)
Varberg hemma
2020-03-02 20:44
I och med att vädret skulle bli snö, regn och blåst flyttades matchen mot Varberg in i nya Rydahallen där vår 4:e match i Ligacupen gick av stapeln.
Det blev också säsongens första seger (om vi bortser från inomhuscupen i Vårgårda tidigare under säsongen).
Referat: Örgryte IS Fotboll (P16) - Norrby IF (P16)
Örgryte borta
2020-03-02 19:52
Sedan förra inlägget har det spelats två matcher i ligacupen. Först spelade vi borta mot Örgryte och sedan spelade vi hemma mot Varberg.
Här kommer en liten summering av dessa två matcher som resulterade i en förlust och säsongens första vinst.
Där vi börjar med bortamatchen mot Örgryte.
Referat: Norrby IF (P16) - Gerdskens BK (P16)
Gerdsken hemma
2020-02-09 21:47
Efter en tråkig förlust i första matchen förra helgen 3-2 mot Vänersborg så var vi tillbaka på Ramnavallen för match mot Gerdsken. Vi förde spelet i första halvlek, och skapade ett antal lägen men som sagt, ingen riktig skärpa.
Träningsstart
2020-01-10 18:31

På måndag kör vi igång säsongen 2020!

Vi träffas 16:30 på måndag i omklädningsrummet, 20 min spelarmöte innan vi kör igång träningen.

Vi kommer att träna måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar 17:00-18:30.