Konstklubbens årsmöte 2022

Efter att vi tvingades ställa in föregående årsmöten var det extra trevligt att samlas till årsmöte och samvaro måndag 28 mars i Norrby IF:s klubbstuga. Efter de sedvanliga förhandlingarna gästades mötet av Norrby IF:s sportchef Lasse Nilsson . Lasses berättelse om sin egen sportkarriär och om Norrby IF blev mycket uppskattad av åhörarna.

Ny styrelse valdes :
ordförande Sören Brunåker,   tel  0704400509
Sekreterare : Eva Möller
kassör Anita Persson , tel : 076 814 94 35
övriga ledamöter : Alice Isaksson, Pia Ulvegärde,Solveig Lindh-Josefsson,Marita Örtvik
ersättare : Stefan Hedlund, Brita Milano

Konstklubbens bidrag till Norrby IF:s ungdomssektion blev i år  ca 15 500 kr

Totalt 22 st konstverk lottades ut bland medlemmarna, varav en tavla bland de som var närvarande på mötet

Årsmötet beslutade att medlemsavgiften är oförändrad 250 kr/år. Den betalas på Bankgiro 558-9247 senast 31/12  för att delta i nästa års utlottning.

Vinstförteckning hittas här: Vinstförteckning 2022.pdf

De tavlor som utlottades finns i bildgalleriet här på sidan. Allteftersom nya konstverk köps in kommer de också att finnas här

Brev konstklubben efter årsmötet 2022.pdf

Hälsningar Styrelsen

Nyheter från Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb

publicerad 2022-02-03

På grund av pandemin flyttar vi fram Konstklubbens årsmöte till måndag 28 mars 18:30, Norrby IFs klubbstuga.

Visning av de konstverk som ska lottas ut och kaffeservering sker från 17:30.

Bilder på verken finns också i bildgalleriet här på sidan.

Medlemsavgiften är oförändrad 250 kr/år. Den betalas på Bankgiro 558-9247 eller med swish till kassör Ninni Dyberg 070-2907775.
Är någon osäker på om man betalt, ring då vår kassör Ninni Dyberg.

Hälsningar Styrelsen
Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb

Välkommen till Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb!
Konstklubben startade 1978 av några gamla Norrbyiter. Meningen var att väcka ett konstintresse, stödja framförallt lokala konstnärer och även stödja Norrbys Ungdomssektion. Vi har lottat ut ca 25 st konstverk varje år vid årsmötet, vilket motsvarar strax under 1000 verk sedan starten!

Vi skänker även pengar till Norrby IF:s ungdomsverksamhet varje år. Från årsavgiften går 2/3 till inköp av konst, medan 1/3 går till ungdomssektionen och är öronmärkta pengar. Vilket inneburit att vi sedan starten skänkt ca 750 000 kronor till ungdomssektionen!

Förutom årsmötet då vi lottar ut våra konstverk, försöker vi även varje år genomföra en höstsammankomst. Då vi antingen besöker någon vernissage eller annan utställning, ibland har vi även besökt konstnärer där de berättar om sin speciella teknik och konst.

Vill man bli medlem är kostnaden 250:- per lott, och man betalar in till Bankgiro 558-9247, eller med swish till kassör Ninni Dyberg 070-2907775.