Nyheter från Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb

publicerad 2021-09-13

Som en konsekvens av pandemin har styrelsen i konstklubben beslutat att inte heller i år ha något höstmöte.

Nästa träff blir därför årsmötet i januari 2022. Då gäller de medlemsavgifter som är inbetalda år 2020 för att få delta i konstlotteriet.

Medlemmar som betalat sin årsavgift för 2020 behöver inte betala för 2021. Men det finns naturligtvis möjlighet att bli medlem nu och vara med i utlottningen i januari.

Styrelsearbetet fortsätter dock trots pandemin och vi har köpt in konst till nästa års dragning.
Några av de tavlor som du kan vinna visas i skyltfönstret hos Borås Bingo, Allégatan 64. Samtliga tavlor finns i bildgalleriet här på sidan.

Medlemsavgiften är oförändrad 250 kr/år. Den betalas på Bankgiro 558-9247 eller med swish till kassör Ninni Dyberg 070-2907775.
Är någon osäker på om man betalt, ring då vår kassör Ninni Dyberg.

Hälsningar Styrelsen
Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb

Välkommen till Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb!
Konstklubben startade 1978 av några gamla Norrbyiter. Meningen var att väcka ett konstintresse, stödja framförallt lokala konstnärer och även stödja Norrbys Ungdomssektion. Vi har lottat ut ca 25 st konstverk varje år vid årsmötet, vilket motsvarar strax under 1000 verk sedan starten!

Vi skänker även pengar till Norrby IF:s ungdomsverksamhet varje år. Från årsavgiften går 2/3 till inköp av konst, medan 1/3 går till ungdomssektionen och är öronmärkta pengar. Vilket inneburit att vi sedan starten skänkt ca 750 000 kronor till ungdomssektionen!

Förutom årsmötet då vi lottar ut våra konstverk, försöker vi även varje år genomföra en höstsammankomst. Då vi antingen besöker någon vernissage eller annan utställning, ibland har vi även besökt konstnärer där de berättar om sin speciella teknik och konst.

Vill man bli medlem är kostnaden 250:- per lott, och man betalar in till Bankgiro 558-9247, eller med swish till kassör Ninni Dyberg 070-2907775.

Norrby IF:s ungdomssektions konstklubb