Årsmöte 5 mars 18:00
Välkommen till Norrby IF:s Ungdomssektions konstklubb!
Konstklubben startade 1978 av några gamla Norrbyiter. Meningen var att väcka ett konstintresse, stödja framförallt lokala konstnärer och även stödja Norrbys Ungdomssektion. Vi har lottat ut ca 25 st konstverk varje år vid årsmötet, vilket motsvarar strax under 1000 verk sedan starten!

Vi skänker även pengar till Norrby IF:s ungdomsverksamhet varje år. Från årsavgiften går 2/3 till inköp av konst, medan 1/3 går till ungdomssektionen och är öronmärkta pengar. Vilket inneburit att vi sedan starten skänkt ca 750 000 kronor till ungdomssektionen!

Förutom årsmötet då vi lottar ut våra konstverk, försöker vi även varje år genomföra en höstsammankomst. Då vi antingen besöker någon vernissage eller annan utställning, ibland har vi även besökt konstnärer där de berättar om sin speciella teknik och konst.

Vill man bli medlem är kostnaden 250:- per lott, och man betalar in till bankgiro 558-9247, eller så tar man kontakt med någon av kassörerna Ninni Dyberg 070-2907775 eller Ulla Krok 070-4865670.

Norrby IF:s Ungdomssektions Konstklubb

Våra konstverk finns att beskåda på Norrby Bingo!
I skyltfönstret på Norrby Bingo, Allégatan 64, finns flera av konstverken att beskåda i skyltfönstret.
Se bilder i vårat Bildgalleri »

Konstverken finns där fram till årsmötet som hålls den 10 april 18:30 i Norrby IFs klubbstuga, då de lottas ut till medlemmarna.
För att bli medlem för chansen att vinna och stödja Norrby IF:s ungdomssektion, se infon överst på sidan.