Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Bilder från fredagens segermatch
2023-01-30 09:00, A-laget

Bilder från Borås Arena och försäsongsmatchen mellan Norrby IF och Tvååkers IF, fredagen den 27 september.
Foto: Mikael Falk.

Seger mot seriekonkurrenten
2023-01-28 08:00, A-laget
Henry Atola Meja gjorde mål för andra matchen i rad. Foto: Mikael Falk.

Norrby tog årets första seger när man slog Tvååker hemma på Borås Arena under fredagskvällen. Oscar Gustafsson blev segerskytt strax innan stopptid.

A-laget
Semir Bosnic ansluter på lån: "En stor talang"
2023-01-27 16:30, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Idag är vi mycket glada över att kunna presentera den offensive mittfältare Semir Bosnic som vårt nästa nyförvärv. Den 18-årige talangen ansluter på lån från allsvenska BK Häcken.

Inför match: Norrby IF – Tvååkers IF
2023-01-26 19:36, A-laget

Imorgon, fredag, är det dags för årets andra träningsmatch då vi gästas av seriekonkurrenten Tvååker hemma på Borås Arena.
– På planen har det varit ett jäkla driv. Den här gruppen är oerhört träningsmotiverad, säger Marcus Översjö

Medlemskap 2023
2023-01-24 12:20

Idag skickas aviseringen om medlemsavgiften i Norrby IF 2023 ut via mail. Var med i gemenskapen och bli en del av Norrby IF.

Certiferad akademi