Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Spelordningen för Superettan 2021
2021-01-15 08:47, A-laget
Norrby inleder borta mot Trelleborg. Hemmapremiären spelas mot J-Södra. Foto: Johan Borehed.
Spelordningen för Superettan 2021 är fastställd.
Nästa steg i arbetet med planeringen sker nästa vecka då Svensk Elitfotboll tillsammans med klubbarna och Svenska Fotbollförbundet beslutar om dagar och tider för omgångarna 1-12 i Superettan.
Ambitionen är att kommunicera ut fastställda dagar och tider i Superettan så snart som möjligt efter spelordningsmötet.
A-laget
Varmt välkommen, Johan Brannefalk!
2021-01-14 17:00, A-laget
Foto: Mikael Falk.
Vi har i dag glädjen att informera om att vi gjort klart med vårt andra nyförvärv inför 2021.
Den 23-årige wingbacken Johan Brannefalk, som bland annat spelat i Allsvenskan med Trelleborg, har skrivit på för två år i Norrby IF.
Norrby IF presenterar sportsliga nyheter
2021-01-14 08:41, A-laget
I dag kommer vi att presentera sportsliga nyheter här på norrbyif.se och på våra sociala medier.
Norrby IF och Oke Akpoveta går skilda vägar
2021-01-13 15:20, A-laget
Foto: Per Aronsson.
Efter att hans avtal gått ut så står det nu klart att Oke Akpoveta lämnar Norrby.
A-laget
Azulay lämnar: "Jag har haft tre fantastiska år i Norrby"
2021-01-11 14:12, A-laget
Foto: Per Aronsson
Efter tre säsonger i Norrbytröjan står det klart att Jonathan Azulay och Norrby går skilda vägar.
Den 27-årige backen har nu skrivit på för Örgryte IS.
– Det är med blandade känslor jag lämnar föreningen.