Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Robin Strömberg: " Detta har vi längtat efter"
2021-06-18 10:05, A-laget
Inför match: Norrby IF – IFK Värnamo
2021-06-18 09:38, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Äntligen får vi välkomna 500 personer tillbaka till Borås Arena!

Den sista matchen innan sommaruppehållet blir dessutom ett spännande toppmöte där Norrby har chansen att ta sig upp på en allsvensk plats lagom till sommarledigheten.

– Det ska bli fantastiskt roligt att spela inför vår publik igen. Det är verkligen något vi har längtat efter. Vi har haft en riktigt bra vår. Nu ska vi göra allt för att knyta ihop säcken och skaffa oss riktigt bra förutsättningar inför höstsäsongen, säger Robin Strömberg.

A-laget
Varmt välkommen, Luis Argudo!
2021-06-17 07:07, A-laget

Norrby har idag glädjen att meddela att vi har gjort klart med den offensive mittfältaren Luis Argudo.
Den 25-åringe amerikanaren har gjort 40 matcher i MLS, där han bland annat spelat mot Zlatan Ibrahimović, och kommer närmast från spel med Inter Miami.

Välkomna tillbaka till Borås Arena - säkra din plats till toppmatchen
2021-06-16 17:00, A-laget
Foto: Johan Borehed.

Nu på lördag kl.15:00 är det dags för toppmöte då vi tar emot IFK Värnamo.

Detta är också dagen då vi äntligen får välkomna er tillbaka till Borås Arena!
I dagsläget har vi ett begränsat antal platser till matchen - så köp din biljett redan idag för att säkra din plats - först till kvarn gäller!

A-laget
På onsdag släpper vi biljetterna till toppmötet mot Värnamo
2021-06-14 17:00, A-laget
Kampen om de allsvenska platserna fortsätter!
Kl.17:00 nu på onsdag den 16/6 släpper vi biljetterna till lördagens toppmöte i Superettan.
Certiferad akademi