Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Platt fall hemma mot J-Södra
2019-04-21 17:50, A-laget
Det blev ingen rolig påskdag på Borås Arena. Foto: Per Aronsson
Norrby stod för en rejäl genomklappning när man förlorade med 7-1 hemma mot J-Södra.
A-laget
Jasin Khayat: "Vi har bra koll på J-Södra"
2019-04-21 08:00, A-laget
Norrbys vänsterback tror att laget kommer att fortsätta plocka poäng framöver.
Norrby och J-Södra har redan stött på varandra två gånger det här året. En gång i Svenska Cupen och så möttes lagen i genrepet en vecka före seriestart.
— Vi har ett bra självförtroende just nu och kan vi fortsätta på inslagen väg så kommer vi att plocka många poäng framöver , säger Norrbys vänsterback Jasin Khayat
Inför match: Norrby IF – Jönköpings Södra IF
2019-04-20 16:50, A-laget
Imorgon är det dags för säsongens andra hemmamatch då J-Södra kommer på besök. Norrby siktar på att behålla sin förlustfria svit. Positivt inför morgondagen är också att skadeläget har börjat ljusna.
– Många spelare har kommit tillbaka från sina skador vilket gör att truppen vässas till ytterligare, säger Norrbys assisterande tränare Marcus Översjö.
A-laget
"Att vara en del av en familjär klubb känns helt rätt"
2019-04-19 13:00, A-laget
Vi fortsätter vår artikelserie där vi besöker vår matchvärdar. Nu har turen kommit till GALPU. Ett företag som drivs av Gerhard Andersson, som har ett långt idrottsförflutet.
Biljettinfo: Norrby IF – Jönköpings Södra IF
2019-04-19 08:36, A-laget
På påskdagen är det är dags för årets andra hemmamatch då Jönköpings Södra gästar oss på Borås Arena. Vi hoppas på just ditt stöd i kampen om tre nya poäng!