Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Tung förlust på Örjans Vall
2020-07-08 22:45, A-laget
Rasmus Wiedesheim-Paul har precis givit hemmalaget ledningen på straff. Foto: Johan Borehed.
Norrby lyckades inte rubba Halmstad. Hemmalaget vann rättvist med 3-0.
– Det känns tungt. Vi måste prestera bättre framöver, säger Ivo Pekalski.
A-laget
"Savvo" inför kvällens match : "Vi har ställt till det för dem på Örjans Vall förr"
2020-07-08 13:50, A-laget
Nicklas Savolainen är positiv inför bortamötet med Halmstad. Foto: Johan Borehed.
I kväll väntar en en tuff uppgift då Norrby tar sig an seriefavoriten Halmstad på bortaplan.
– Vi har ställt till det för dem på Örjans Vall förr och jag är helt övertygad om att vi kommer göra det i dag också, säger Nicklas Savolainen.
Inför match: Halmstads BK – Norrby IF
2020-07-07 18:59, A-laget
Mak Lind inför onsdagens match: "Följer vi vår plan åker vi hem poäng i morgon". Foto: Johan Borehed.
Både Halmstad och Norrby har tagit sju poäng på sina tre senaste matcher. Med andra ord är det är två formstarka lag som drabbar samman på Örjans Vall i morgon.
– Av det man har sett av Halmstad så här långt så kommer de förmodligen att vara ett topp tre-lag , säger Norrbys manager Mak Lind.

Johan Boreheds bilder från Norrby - Ljungskile
2020-07-05 11:06, A-laget

Fler bilder (+34) >>
Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och Ljungskile SK i Superettans fjärde omgång lördagen den 4 juli.
TV: Se lördagens övertidsdrama
2020-07-05 11:01, A-laget