Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Ricky Yarsuvat lämnar Norrby IF
2020-01-23 11:00, A-laget
Ricky Yarsuvat och Norrby IF väljer att gå skilda vägar.
Den 27-årige anfallarens kontrakt löpte ut efter 2019 och nu står det alltså klart att det inte blir någon fortsättning i klubben.
Norrby IF söker lägenheter
2020-01-22 08:48, A-laget
Vi söker nu lägenheter, främst tvåor, till några av våra spelare i vårt seniorlag.
Rasmus Örqvist klar för Norrby IF
2020-01-21 16:00, A-laget
Norrby har i dag skrivit ett treårsavtal med mittfältstalangen Rasmus Örqvist.
21-åringen har, trots sin unga ålder, varit ordinarie i division 1-klubben Skövde AIK de senaste fem säsongerna.
– Att komma till ett superettalag känns otroligt kul. Jag ser fram emot tiden i Norrby, säger han.
Norrby IF presenterar sportsliga nyheter
2020-01-21 09:00, A-laget
I dag kommer vi att presentera sportsliga nyheter här på norrbyif.se och på våra sociala medier.
A-laget
Benjamin Arapovic klar för Norrby IF: "Laget spelar en fotboll som passar mig perfekt"
2020-01-20 17:10, A-laget
Norrby har i dag gjort klart med sitt tredje nyförvärv inför den kommande säsongen.
Det är den 20-årige mittfältaren Benjamin Arapovic som ansluter till laget på ett treårskontrakt.
Arapovic kommer närmast från allsvenska BK Häcken.
– Jag tror att jag ta nästa kliv i min utveckling med Mak Lind som tränare, säger Norrbys senaste nyförvärv.