Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Biljetterna till AIK-matchen släppta
2019-01-18 09:16, A-laget
Söndagen den 24 februari tar vi emot svenska mästarna AIK i den andra omgången av Svenska Cupen. Säkra din plats redan i dag så ser vi till att tillsammans skapa en riktig folkfest på Borås Arena!
A-laget
Han är klar för Norrby IF:
2019-01-17 16:47, A-laget
Jasin Khayat stannar i Norrby
2019-01-15 15:50, A-laget
Den 26-årige dansken Jasin Khayat är klar för en fortsättning i Norrbytröjan. Vänsterbacken har kritat på ett avtal som sträcker sig över de två kommande säsongerna.
– Klubben har visat att de vill ta nästa steg så det var ett enkelt val att förlänga kontraktet.
A-laget
Skaffa 1927-kortet: få årskort och medlemskap i ett!
2019-01-15 10:10, A-laget
Nu kan köpa årskort och samtidigt bli medlem i Norrby IF. 1927-kortet ger även fler fina förmåner. Exempelvis så ingår även hemmamatchen mot AIK i Svenska Cupen.
Skyttekungen Robin Strömberg klar för Norrby
2019-01-14 17:40, A-laget
Norrby har gjort klart med den giftige anfallaren Robin Strömberg som närmast kommer från Ljungskile SK. Strömberg, som de två senaste säsongerna har vunnit skytteligan i division 1 södra,  har skrivit på för två år i Norrbytröjan.
– Jag har haft en ambition att jag ska spela i Superettan det här året, så detta känns väldigt bra.