Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Tobias Edenvik förstärker ledarstaben i A-laget
2022-08-05 16:06, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Norrby IF har valt att förstärka ledarstaben med Tobias Edenvik för resten av säsongen.

– Vi har en viktig höst framför oss och därför har vi valt att ta in Tobias. Han kan klubben utan och innan och vi tror att han kommer tillföra mycket energi, säger Norrbys sportchef Lasse Nilsson.

A-laget
Norrby tappade poängen i slutsekunderna
2022-08-03 21:18, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Med kvarten kvar gjorde Perparim Beqaj sitt tredje mål för säsongen och Norrby såg ut att fixa en viktig poäng borta mot Dalkurd. Men med bara sekunder kvar kunde hemmalaget avgöra matchen.

Inför match: Dalkurd FF – Norrby IF
2022-08-02 17:35, A-laget
Foto: Per Aronsson.

En riktig sexpoängsmatch väntar på Studenternas imorgon när Norrby gästar Dalkurd.

– En sak som jag känt av i gruppen är att vi är som bäst i sådana här matcher, säger Norrbys mittfältare Gustav Berggren.

Bilder från lördagens match Trelleborg
2022-07-31 11:42, A-laget
Ladda album (+26 bilder) >>

Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och Trelleborgs FF i Superettans 16:e omgång, lördagen den 30 juli.
Foto: Per Aronsson.

Stor dramatik när Norrby föll - gästerna avgjorde på övertid
2022-07-30 16:04, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Norrby hämtade upp 0-2 till 2-2 inom loppet av två minuter och låg på för ett segermål.
Men med matchens sista spark tystade gästerna Borås Arena.

– Det var vi som borde ha haft 3-2-målet, och så blir det som det blir. Just nu känns det bara tomt...., säger Viktor Bergh.

Certiferad akademi