Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Stort tack för allt, Robin Strömberg!
2021-12-02 08:53, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Efter tre säsonger i Norrbytröjan står det klart att Robin Strömberg och Norrby IF går skilda vägar.

– Jag har haft en fantstiskt tid här och mina år i Norrby är något jag kommer att bära med mig för resten av livet, säger Strömberg.

Dijan Vukojević nominerad till månadens spelare i Superettan
2021-11-30 14:41, A-laget

Dijan Vukojevićs stod för en imponerande säsong. Hans 15 mål resulterade i en tredjeplats i  Superettans skytteliga. Nu har han blivit nominerad till månadens spelare i november.
Klicka här för att lägga din röst på Dijan!

Johan Boreheds bilder från Norrbys seger i Värnamo
2021-11-27 21:30, A-laget
Ladda album (+33 bilder) >>

Bilder från Finnvedsvallen och matchen mellan IFK Värnamo och Norrby IF i Superettans 30:e omgång, lördagen den 27 november.

Certiferad akademi