Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Norrby IF på Superettans upptaktsträff
2019-03-25 19:06, A-laget
Från vänster: Norrbys lagkapten Mergim Krasniqi och manager Mohammed Ali Khan
I dag arrangerades den årliga upptaktsträffen för Superettan. Precis som förra året hölls den på Clarion Post Hotel i Göteborg.
Det blev en dag med intressanta möten med både journalister och våra motståndare 2019.
Försäsongen i siffror
2019-03-23 18:56, A-laget
Ricky Yarsuvat blev Norrbys bäste målskytt under försäsongen 2019. Foto: Per Aronsson.
Norrbys sista match innan seriepremiären slutade med förlust. Gästande J-Södra vann med 1-0 efter att Jacob Orlov gjort matchens enda mål 20 minuter innan stopptid.
I den här artikeln sammanfattar vi statistik från Norrbys träningsmatcher 2019.
A-laget
Savvo inför genrepet: "Förväntar mig en händelserik match"
2019-03-22 19:45, A-laget
Ett sista prov återstår innan premiären mot ÖIS nästa helg. Norrby genrepar under lördagen mot seriekonkurrenten Jönköpings Södra.
– Jag tror att det kommer att bjudas på målchanser åt båda hållen, säger Norrbykaptenen Nicklas Savolainen.
Norrbys premiärmatch flyttas
2019-03-22 09:40, A-laget
Örgryte IS har gjort bedömningen att Gamla Ullevi inte kommer att vara spelbar till premiären mot Norrby. Matchen kommer därför att flyttas till Nya Ullevi. Inga förändringar kommer dock att ske gällande speldatum och tid.
A-laget
Hemmapremiär 8 april - vi ses på Borås Arena!
2019-03-22 08:52, A-laget