Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Tredje raka efter storseger i Huskvarna
2024-02-24 17:01, A-laget

Norrby fortsätter på vinnarspåret. Det blev hela 6-0 borta mot Husqvarna där Julius Johansson blev fyramålsskytt.

Inför match: Husqvarna FF – Norrby IF
2024-02-23 18:51, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Norrby jagar tredje raka segern när laget under lördagen beger sig österut för att ta sig an Husqvarna FF-

– Det känns som vi ligger bra till i den processen vi är inne i och i hur vi vill spela, säger Ture Spendler.

Akademi
Stimulansträningar våren 2024
2024-02-21 14:37, Akademi

Nu på söndag startar våra stimulansträningar. Åldrarna är för killar födda 2011-2014 och flickor födda 2010-2013. Redan nu är gruppen för killar födda 2014 fullbokad och övriga grupper börjar fyllas på -  så se till att anmäla dig den här veckan innan vi kör igång!

A-laget
Elvin Tahami ny målvakstränare: "Klubbens ambitioner tilltalar mig"
2024-02-20 11:53, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Idag har vi glädjen att berätta att vi har anlitat Elvin Tahami som ny målvaktstränare.
26-åringen kommer närmast från Rågsveds IF.

– Det känns fantastiskt kul. Jag har känt mig välkommen från första stund och det verkar vara en familjär stämning här.

A-laget
Ny seger när två 14-åringar debuterade: "Fina insatser"
2024-02-17 16:34, A-laget

Norrby tog andra raka tremålssegern när IK Tord besegrades med 3 – 0.

Max Olsson, Max Andersson och Julius Johansson stod för målen den här eftermiddagen, där de två 14-åringarna Jonathan Edenvik och Hugo Lindskog fick göra A-lagsdebut.

– De vågade ta för sig och visade upp ett moget spel trots sina unga ålder. Det var jätteroligt att se, säger Norrbys assisterande tränare Johan Fälth.

Certiferad akademi