Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Norrby kryssade i Uppsala
2020-08-08 21:00, A-laget
Karim Mammar gjorde sitt första mål när Norrby spelade 2-2 borta mot Dalkurd. Foto: Johan Borehed.
Norrby hade ledningen två gånger om - men det räckte inte till seger.
Gästerna kvitterade med 20 minuter kvar och Norrby fick till slut nöja sig med en poäng i Uppsala.

A-laget
Azulay spelsugen efter skadefrånvaron: "Varit sjukt nervöst att se matcherna från sidan"
2020-08-08 15:47, A-laget
Jonathan Azulay ser fram emot dagens drabbning mot Dalkurd. Foto: Johan Borehed.
Efter några matchers skadefrånvaro är Jonathan Azulay tillbaka i laget.
Och det är en spelsugen mittback som ser fram emot dagens drabbning i Uppsala.
– Det känns skönt att vara tillbaka och jag är jävligt spelsugen.
Inför match: Dalkurd FF – Norrby IF
2020-08-07 17:30, A-laget
Mak Lind och hans Norrby har tagit fyra poäng på de två senaste bortamatcherna. Foto: Johan Borehed.
Under de kommande fyra omgångarna väntar tre bortamatcher i Uppsala, Borlänge och Umeå.
I morgon väntar Dalkurd borta på Studenternas
– Det är en tuff period, sett till hur vi presterat rent spelmässigt borde vi gått in i den perioden med lite fler poäng, säger Mak Lind.
Till minne av Bengt Dahlqvist
2020-08-07 12:20
Det klassiska Norrbylaget från 50-talet. Bengt Dahlqvist syns på den övre raden näst längst till höger. Foto: norrbyif.se
En Norrbyprofil har gått ur tiden. Bengt Dahlqvist var med under Norrbys framgångsrika period på 50-talet. Han var bland annat med i det Norrbylag som spelade i Allsvenskan säsongen 1955/56.
Det är med stor sorg Norrby IF har mottagit beskedet om att han har avlidit – Bengt Dahlqvist blev 88 år gammal.
A-laget
Vinnarna i Matchens Lirare och Tippa Omgången!
2020-08-04 11:47, A-laget
Foto: Per Aronsson
Nytt för i år är att du tillsammans med Superettans huvudsponsor Obos kan rösta fram Matchens Lirare samt Tippa Omgången! Varje omgång lottar vi ut en replica fotboll bland de som röstar på Matchens Lirare och till vinnaren i Tippa Omgången. Tävlingarna delas via våra sociala medier: FacebookTwitter och Instagram.