Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Akademi
Norrby IF akademi söker framtidens ledare
2019-11-12 13:55, Akademi
Brinner du för fotboll, ungdomar och söker en ny utmaning?
Norrby IF söker tränare och ledare till vår akademi.
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av att arbeta med ungdomar.
Låter detta intressant skicka ditt CV till tommy.pedersen@norrbyif.se.
Välkommen till Norrby IF akademi!
Alla Norrbylag vidare till söndagen i Mariedal Cup
2019-11-09 22:30, U 19
Marcus Petersson och Alexander Salo när Norrby III och Norrby I möttes i andra gruppspelet. Foto: Linus Dahlbäck, Borås Tidning
Futsalbollarna har studsat rätt för Norrby än så länge i Mariedal Cup. Alla lag är vidare till söndagen, där Norrby I kliver in som en av favoriterna efter två gruppsegrar. Norrby II tog sig igenom Andra Chansen efter dramatiska straffläggningar och Norrby III får en chans till inatt efter att ha slutat trea i andra gruppspelsomgången.
Norrby II till andra chansen
2019-11-09 11:59, U 19
Norrby IF II. Foto: Mariedal Cups facebooksida
Norrby II fick en dålig start i morgongruppen och kom sedan aldrig upp i nivå. Man slutade på en tredjeplats och får ny ta nya tag i Andra Chansen i Boråshallen i eftermiddag.
Norrby I & Norrby III vidare - möts i andra omgången*
2019-11-08 22:39, U 19
Norrby IF I. Foto: Mariedal Cups facebooksida
Norrby II spelar sin grupp på lördag morgon, med start 07:40 (läs mer här). Norrby I och Norrby III har båda gått vidare i sina grupper och möts på lördagskvällen 17:20 i Boråshallen! *artikeln är uppdaterad
Följ Norrbys tre lag i Mariedal Cup
2019-11-08 12:51, U 19
Förra helgen vann Norrby Kycklingcupen i Alingsås
Två år i rad har Norrby IF slutat trea i Mariedal Cup. 2019 finns åter en stor potential att gå långt.
Vi ställer upp med tre lag med spelare födda 2000-2002. Vi ser fram emot starkt stöd på läktarna!