Välkommen till Norrby Idrottsförening!
U 17
2019 inleds med finalspel i P17 Futsal-DM
2019-01-19 19:40, U 17
2018 vann Norrby 01:or Futsal-DM P17. Imorgon ska årets U17 försöka att försvara titlen.
Tävlingssäsongen inleddes redan i november för akademilagen, med gruppspel i både Ligacupen och Futsal-DM. Norrby vann Grupp 4 i P17 Futsal-DM på inbördes möten och gick vidare till finalspelet. Imorgon, söndag 20/1, avgörs det i Grästorp och Norrby spelar i Grupp 6 tillsammans med Sandared/Sjömarken och Kinna IF.
A-laget
MAK efter första matchen: " Vi gör en bra prestation i dag"
2019-01-19 15:48, A-laget
BK Häcken tog revansch på Norrby och vann dagens match, som var båda lagens första
för året, med 2-1. Glädjande i Norrbylägret var att den 17-årige akademispelaren Adam Stenlund fick komma in och göra mål efter ett fint förarbete av Wilhelm Ärlig.
– Det är såklart alltid glädjande när unga spelare kommer in och visar framfötterna, säger managern Mohammed Ali Khan.
Uppstartsträff matcharrangemang och funktionärer 29/1
2019-01-19 09:40, A-laget
Det är inte bara spelartruppen som förbereder sig på en lång och framgångsrik säsong. För att det ska fungera på planen krävs det att det fungerar minst lika bra utanför. Därför bjuder vi in så väl tidigare som nya funktionärer till en uppstartsträff för säsongen 2019 i Norrbystugan tisdagen den 29/1 18:00. Ingen anmälan krävs.
A-laget
Översjö inför första matchen som tränare: "En väldigt speciell och rolig känsla"
2019-01-18 20:01, A-laget
Imorgon, lördag, gör Norrbys assisterande tränare Marcus Översjö sin första match vid sidlinjen. Foto: norrbyif.se
Matchtröjan är utbytt mot ledarjackan. I morgon gör den forne lagkaptenen debut som assisterande tränare när Norrby IF ställs mot allsvenska BK Häcken på Bravida Arena.
– Som spelare är man alltid riktigt taggad inför säsongens första match. Den känslan bär jag med mig även som tränare, säger Marcus Översjö.
Biljetterna till AIK-matchen släppta
2019-01-18 09:16, A-laget
Söndagen den 24 februari tar vi emot svenska mästarna AIK i den andra omgången av Svenska Cupen. Säkra din plats redan i dag så ser vi till att tillsammans skapa en riktig folkfest på Borås Arena!