Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Norrby IF - Västerås SK, Borås Arena, måndag 26 juli 19:00
Biljettlänk i bilden

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Nära Norrby #10: "Norrby IF på turné"
2021-07-21 18:19, A-laget

I år blev det ett litet annorlunda upplägg på Norrbys träningsläger. På grund av pandemin blev det inget resa till Spanien. I stället blev det ett miniläger i Varberg i början av juli. I det här avsnittet får vi följa med bakom kulisserna på lägret där bland annat Nicklas Savolainen summerar dagarna på västkusten.

A-laget
Nikola Tkalčić: "Jag har fått ett fint intryck av föreningen"
2021-07-20 16:00, A-laget
Nikola Tkalčić kommer närmast från spel i den kroatiska högstaligan. Foto: Mikael Falk.

Norrby IF har gjort klart med ett mycket välmeriterat nyförvärv i form av den 31-årige wingbacken Nikola Tkalčić.

Kroaten har gjort 106 allsvenska matcher med IFK Norrköping där han var med och vann SM-guld 2015. Han har dessutom gjort 86 matcher för NK Varaždin  i den kroatiska högstaligan.

– Jag är jätteglad över att vara här, säger Tkalčić.

Norrby IF presenterar sportsliga nyheter
2021-07-20 09:00, A-laget

Vi har i dag glädjen att meddela att vi har gjort klart med en ny spelare.

Vår senaste värvning, som bland annat har ett SM-guld i sitt CV, kommer att presenteras i dag kl.16:00.

A-laget
Jakten på Allsvenskan fortsätter – köp din biljett till vår nästa hemmamatch
2021-07-19 20:00, A-laget
Norrby ligger för närvarande på en fin andraplats i Superettan. Foto: Per Aronsson.

Måndagen den 26 juli tar vi emot Västerås hemma på Borås Arena.

Nu har vi släppt biljetterna till matchen. Ert stöd betyder oerhört mycket - så kom och heja fram Norrby i kampen om de allsvenska platserna! Köp din biljett på norrbyif.ebiljett.nu.

TV: Se Norrbys mål från lördagens 3-0-seger
2021-07-18 14:00, A-laget