Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Stark vändning gav tre poäng
2024-05-24 10:52, A-laget
Prince Amos gjorde mål för andra matchen i rad. Foto: Mikael Falk.

Norrby var illa ute - men visade prov på stor moral och kunde till slut ta en riktigt skön

3-1-seger hemma mot Trollhättan.

Match-Tugg med Elvin Tahami
2024-05-23 18:13, A-laget
Inför match: Norrby IF — FC Trollhättan
2024-05-22 20:28, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Under torsdagen tar Norrby emot formstarka FC Trollhättan hemma på Borås Arena - där laget siktar på att vända på den negativa trenden.
– Vi har samlat kraft och vill hitta tillbaka till vinnarspåret igen, säger Teodor Wålemark.

Förlust i Onsala
2024-05-20 08:00, A-laget

Norrbys tunga trend fortsätter. Under söndagseftermiddagen blev det en uddamålsförlust borta mot Onsala.

Inför match: Onsala BK – Norrby IF
2024-05-18 20:51, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Norrby jagar viktiga poäng när laget åker västerut för att ta sig an Onsala under söndagseftermiddagen.

Certiferad akademi