Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
U21: Bilder från Norrby - GAIS
2021-06-10 10:50, A-laget

Fler bilder (+5) >>

Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och GAIS i U21 Allsvenskan Mellerstas femte omgång, onsdagen den 9 juni.

U21: Norrby föll hemma mot GAIS
2021-06-10 10:45, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Efter två raka segrar i U21 Allsvenskan fick Norrby se sig besegrade. Gästande GAIS vann till slut med 4-1 på Borås Arena.

Se när vårt U21-lag jagar tredje raka segern
2021-06-09 09:23, A-laget
Foto: Per Aronsson.

I dag kl.17:00 tar Norrby emot GAIS i U21 Allsvenskan.
För endast 39:- kan ni se matchen via Spiideo.

Kommentatorer: Lasse Nilsson & David Kryssman.

Klicka här för att komma till sändningen.

Cajtofts fjärde nolla när Norrby kryssade mot Öster
2021-06-05 17:41, A-laget
Foto: Per Aronsson.

0-0 mot Öster på Visma Arena innebar fjärde raka utan förlust på bortaplan för Norrby. Resultatet innebär också att Norrby åter igen är i serieledning, dock med tre fler spelade matcher än tvåan Värnamo.

I sin tionde match höll dessutom Anton Cajtoft sin fjärde nolla i årets Superettan.

Inför match: Östers IF – Norrby IF
2021-06-04 18:10, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Det är dags för Norrbys tionde match för säsongen när laget på lördag beger sig till Växjö för att ta sig an Öster.

–  Nu återstår det två matcher innan uppehållet, så det är bara att gasa på in i det sista, säger Mak Lind.

Certiferad akademi