Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Norrby fortsätter att imponera
2019-05-19 20:56, A-laget
Norrbys tre målskyttar, från vänster: Abdo Saidi, Robin Strömberg, Dijan Vukojevic.
När Norrby och Frej ställs mot varandra brukar det bli seger för NIF. Idag var inget undantag. Hemmalaget vann med komfortabla 3-0.
– En fantastisk prestation från alla i hela laget, summerar Robin Strömberg som var en av målskyttarna i eftermiddag.
TV: Robin Strömberg efter segern mot Frej
2019-05-19 20:20, A-laget
A-laget
Savvo: "Gäller att behålla inställningen från de senaste matcherna"
2019-05-19 07:00, A-laget
Han har gjort mål i tre av de senaste fyra mötena med Frej. Dessutom har Norrby vunnit tre av dessa matcherna.
– Frej är ett lag som passar oss väldigt bra, säger Norrbys lagkapten Nicklas Savolainen.
Inför match: Norrby IF - IK Frej
2019-05-18 20:00, A-laget
Efter två tuffa bortamatcher är det äntligen dags för match på Borås Arena.
Norrby gästas av IK Frej, ett lag som Norrby mött fyra gånger sedan avancemanget till Superettan. Hittills har morgondagens gäster inte lyckats att vinna något av de mötena.