Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Spelordningen för Superettan 2022
2022-01-14 15:10, A-laget

Spelordningen för Superettan säsongen 2022 är fastställd. Premiäromgången spelas helgen 2-3 april. Norrby inleder hemma mot Dalkurd och avslutar borta mot Östersund.

A-laget
Fredrik Lundgren förlänger med två år
2022-01-13 13:53, A-laget
Foto: Johan Borehed.

Även idag kan vi presentera ett kontraksförläning. Vi kan nu med glädje berätta att den 28-årige mittbacken Fredrik Lundgren förlängt sitt avtal med Nortby, det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2023.

– Jag trivs otroligt bra i klubben, så jag är jätteglad över det här, säger "Lunkan".

A-laget
Alexander Salo förlänger: "Vill vara med på resan"
2022-01-12 16:56, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Vi kan nu med glädje berätta att 21-årige Alexander Salo är redo för sin fjärde säsong i Norrbytröjan.
Det står klart efter att backen nu har förlängt sitt avtal med Norrby. Det nya kontraktet sträcker sig äver säsongen 2025.

– Jag tror på den resan vi har startat här, säger Salo.

Akademi
Stimulansträning för pojkar - fåtal platser kvar*
2022-01-11 14:07, Akademi
Foto: Johan Borehed.

Nästa söndag drar vi igång med vårens stimulansträningar för pojkar.
Vi riktar oss till pojkar födda 2009-2012 som vill komplementera ordinarie klubblagsträningar med fler tillfällen. Vi räknar med att fylla grupperna, så det är hög tid att anmäla er.
(Mer info om stimulansträningar för flickor kommer inom kort.)

Bilder från träningsstarten 2022
2022-01-11 10:33, A-laget

Bilder från Borås Arena och Norrbys första träning 2022.

Foto: Mikael Falk.
Certiferad akademi