Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Vinnarna i Matchens Lirare och Tippa Omgången!
2020-08-04 11:47, A-laget
Foto: Per Aronsson
Nytt för i år är att du tillsammans med Superettans huvudsponsor Obos kan rösta fram Matchens Lirare samt Tippa Omgången! Varje omgång lottar vi ut en replica fotboll bland de som röstar på Matchens Lirare och till vinnaren i Tippa Omgången. Tävlingarna delas via våra sociala medier: FacebookTwitter och Instagram.
Johan Boreheds bilder från Norrby - J-Södra
2020-08-03 17:30, A-laget

Fler bilder (+39) >>
Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och Jönköpings Södra IF i Superettans tionde omgång, söndagen den 2 augusti.
Per Aronssons bilder från Norrby - J-Södra
2020-08-03 12:49, A-laget

Fler bilder (+38) >>
TV: Abdo Saidi summerar söndagens insats
2020-08-03 10:16, A-laget
Uddamålsförlust hemma mot J-Södra
2020-08-02 20:04, A-laget
Gästande Jönköpings Södra gick segrande ur dagens match. Slutsiffrorna skrevs till 1-2. Foto: Per Aronsson.
Med lite över en halvtimme kvar av matchen satt Norrby i förarsätet.
Men gästerna vände på tillställningen och kunde till slut åka hem till Jönköping med tre poäng.