Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Publikinfo: Norrby IF - BK Häcken 21/2
2022-01-19 13:30, A-laget
Foto: Johan Borehed.

På fredag spelar vi säsongens första träningsmatch då vi tar emot allsvenska BK Häcken.

Matchen spelas inne i Ryda fotbollshall med avspark kl 17:00. Vi kommer att kunna ta emot publik enligt gällande restriktioner med avseende på smittspridning. Vaccinationsbevis och legitimation krävs för att se matchen. Inträdet kostar 50:- och betalas via swish.

Fri entré för dig under 18 år, samt gymnasie- och högskolestudenter.

A-laget
Stort tack för allt, Alen Krasnici!
2022-01-18 16:31, A-laget
Foto: Johan Borehed.

Efter 13 säsonger och 234 tävlingsmatcher i A-laget tackar nu en stor Norrbyprofil för sig.

– Jag har fått vara med om en fantastisk resa med Norrby och jag är så otroligt tacksam för alla mina år här, och för alla fina människor jag har lärt känna i föreningen, säger Alen Krasnici.
Varmt välkommen till Norrby IF, Gustav Broman
2022-01-17 16:00, A-laget
Foto: Peter Andersson.

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi idag har gjort klart med mittbacken Gustav Broman. 20-åringen, som närmast kommer från Elfsborg, har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024.

–  Norrby gör en spännande resa just nu och det ska bli otroligt inspirerande att få bli en del av den, säger Broman.

Norrby IF presenterar sportsliga nyheter
2022-01-17 09:02, A-laget

Vi har i dag glädjen att meddela att vi har gjort klart med en ny spelare.

Vår senaste värvning kommer att presenteras idag kl.16:00

Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier!

Instagram                       Facebook                           Twitter

A-laget
Pontus Eriksson "Fått ett proffsigt intryck av föreningen"
2022-01-16 16:53, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Ett av Norrbys nyförvärv inför 2022 är vänsterbacken Pontus Eriksson.
21-åringen, som närmast kommer närmast från Åtvidabergs FF, har nu gjort sin första träningsvecka med sitt nya lag-

– Det känns jättekul att vara här och jag har fått ett väldigt fint bemötande, säger Eriksson.

Certiferad akademi