Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Biljettinfo: Norrby IF – IK Brage
2019-08-24 17:13, A-laget
Obeskrivlig glädje efter segermålet mot Degerfors i vår senaste hemmamatch. Får vi se något liknande på måndag? Foto: Per Aronsson.
Norrby krigar för att haka på i toppstriden. Nu på måndag tar vi emot IK Brage på Borås Arena.
Vid seger närmar vi oss en allsvensk kvalplats.
Här hittar du info du behöver gällande biljetter. Vi bjuder alla under 18 år på fri entré!
A-laget
”Gillar sättet som föreningen jobbar på”
2019-08-23 10:40, A-laget
Då var det dags för besök nummer sex i artikelserien om våra matchvärdar. Den här gången hälsar vi på hos Mobergs Golv, där vi pratar med grundaren Anders Moberg.
För honom finns det en stark koppling till Norrby, då båda hans föräldrar var aktiva inom föreningen under många år.
A-laget
”Klubben gör viktiga saker vid sidan av fotbollen”
2019-08-22 12:35, A-laget
Stefan Johansson utanför Stemas nya lokaler i Viared. Hit flyttade företaget under slutet av 2017. Foto: norrbyif.se
Då var det dags för besök nummer fem i artikelserien om våra matchvärdar. Den här gången gör vi ett nedslag hos Stema. Företaget har funnits med som partner till Norrby under flera år. Men inför den här säsongen har de valt att utöka det samarbetet.

– Vi känner att det blir en win-win-situation, säger Stefan Johansson som är en av delägarna till Stema.

Norrby utslaget ur Svenska Cupen
2019-08-22 08:46, A-laget
Det var en match där ingenting fungerade. Det tog hemmalaget Eskilsminne vara på och vann med 1-0 efter ett sent avgörande. Det innebär att Norrby missar gruppspelet i Svenska Cupen  2020.
Inför match: Eskilsminne IF – Norrby IF
2019-08-21 10:00, A-laget
Norrby åker i dag till Helsingborg för att ta sig an division 1-laget Eskilsminne.
I potten ligger en plats i nästa års gruppspel i Svenska Cupen.