Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Sex spelare lämnar Norrby IF
2022-11-22 10:48, A-laget

Det blir ingen fortsättning i Norrby för Felix Gustafsson, Gustav Berggren, André Reinholdsson, Albin Sundgren, Ekin Bulut och Bubcarr Jobe som därmed lämnar föreningen.

Norrby IF står redo inför nya utmaningar
2022-11-21 10:00

Efter sex säsonger i Superettan väntar nu spel i Ettan Södra den kommande säsongen. Trots att 2022 slutade med en sportslig besvikelse så ser vi en fortsatt positiv utveckling och en spännande framtid för Norrby IF.

A-laget
Ivo Pekalski och Norrby IF går skilda vägar
2022-11-20 11:56, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Han har gjort närmare 100 tävlingsmatcher för Norrby och varit lagkapten de tre senaste åren. Nu står det klart att Ivo Pekalski lämnar klubben efter fyra säsonger.

– Jag har trivts sedan dag ett och haft en väldigt bra tid här på alla sätt. Det är jag oerhört tacksam för.

Lyckad säsongsavslutning med affärsnätverket
2022-11-14 11:04
Ladda album (+8 bilder) >>
Foto: Mikael Falk.

I torsdags hade vi säsongsavslutning för vårt affärsnätverk. Det blev en väldigt trevlig kväll som inleddes med möten på Orangeriet i Borås och som sedan fortsatte med bowling och middag på Bowlers.
Vi vill rikta ett stort tack till alla våra nätverkspartners för det här året.
Nu laddar vi för 2023!

Certiferad akademi