Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
I stället för match – Norrby IF startar egen podd
2020-04-06 15:01, A-laget
För att stilla fotbollsabstinensen under våren lanserar Norrby IF, i samarbete med Puls FM, nu en podcast. Varje avsnitt kommer att släppas på de ursprungliga datumen för våra  hemmamatcher fram till slutet av maj. I stället för match, helt enkelt. Premiäravsnittet släpps söndagen den 12 april och den första gästen är mannen vars röst de flesta norrbyiter känner igen, Lars "Larsen" Eriksson.
Norrby IF genomför korttidspermitteringar
2020-03-30 11:29, A-laget
Coronavirusets spridning har orsakat stora konsekvenser för samhället och idrottsrörelsen.
Norrby IF har nu, i syfte att begränsa coronapandemins inverkan på föreningen, tagit beslutet att
från och med den 1 april 2020 införa korttidspermitteringar som berör samtliga av seniortruppens
spelare och ledare. Delar av personalen på sportkontoret berörs också.
– Anledningen till att vi genomför detta är för att anpassa vår verksamhet efter den verklighet som råder i dagsläget, säger Norrbys klubbchef David Kryssman.
A-laget
Läget i lagen: "En speciell situation för alla"
2020-03-27 15:31, A-laget
Mak Lind berättar om planerna för A-laget den närmsta tiden. Foto: Per Aronsson & Johan Borehed.
Efter förra veckans besked gällande att starten av Superettan skjuts upp står det nu även klart att vårt P19-lag får vänta på sin allsvenska premiär.
– Det kommer bli en annorlunda säsong för alla inblandade, men jag tycker vi har en bra plan efter de förutsättningarna som råder just nu, säger Norrbys manager Mak Lind.
Throwback thursday: Två poäng från Allsvenskan
2020-03-26 12:23, A-laget
Det framgångsrika laget 1978. Alla namnen hittar ni längre ner i artikeln.
I dag minns vi säsongen 1978. Året då Norrby IF gjorde en riktigt fin säsong och endast var två poäng från att ta klivet upp till Allsvenskan.
En klubb – många hjärtan
2020-03-19 09:36, A-laget
Norrby IF är en klubb med många hjärtan. I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi visar varandra medmänsklighet och värme.