Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Elvin Tahami ny målvakstränare: "Klubbens ambitioner tilltalar mig"
2024-02-20 11:53, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Idag har vi glädjen att berätta att vi har anlitat Elvin Tahami som ny målvaktstränare.
26-åringen kommer närmast från Rågsveds IF.

– Det känns fantastiskt kul. Jag har känt mig välkommen från första stund och det verkar vara en familjär stämning här.

A-laget
Ny seger när två 14-åringar debuterade: "Fina insatser"
2024-02-17 16:34, A-laget

Norrby tog andra raka tremålssegern när IK Tord besegrades med 3 – 0.

Max Olsson, Max Andersson och Julius Johansson stod för målen den här eftermiddagen, där de två 14-åringarna Jonathan Edenvik och Hugo Lindskog fick göra A-lagsdebut.

– De vågade ta för sig och visade upp ett moget spel trots sina unga ålder. Det var jätteroligt att se, säger Norrbys assisterande tränare Johan Fälth.

Inför match: Norrby IF – IK Tord
2024-02-16 18:24, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Efter segern senast mot J-Södra väntar nu säsongens tredje träningsmatch hemma på Borås Arena. Den här gången ställs Norrby mot ett annat Jönköpingslag i form av division 2-laget IK Tord.

Norrby IF kallar till årsmöte
2024-02-15 10:16

Vi bjuder härmed in alla medlemmar till Norrby IF:s årsmöte tisdagen den 5:e mars kl.18:00. Mötet hålls i Tage Hedlunds sal på Ramnavallen.

Certiferad akademi