Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Norrby tillbaka på vinnarspåret efter uddamålsseger i Eskilstuna
2022-05-19 21:16, A-laget
Viktor Bergh en av målskyttarna när Norrby besegrade AFC Eskilstuna. Foto: Johan Borehed.

Norrby tog tre oerhört sköna poäng borta mot AFC Eskilstuna.
Viktor Bergh inledde målskyttet efter bara fem minuter. I den andra utökade laget efter att Gustav Broman distinkt nickat in 2-0-målet i sin superettadebut.

– Det var en oerhört kul att få sätta dit den. Det blev en liten känsloexplosion efter målet, säger Broman.

Inför match AFC Eskilstuna – Norrby IF
2022-05-18 18:22, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Nu duggar matcherna tätt och redan imorgon är det dags för ny Norrbys åttonde match för säsongen då laget beger sig norrut för att ta sig an serietrean AFC Eskilstuna på bortaplan.

– Jag tror det kommer att bli en match med två lag som vill äga bollen, säger Norrbys manager Mak Lind.

Glada barn fick spela streetfotboll med Emil Jylhänlahti
2022-05-15 08:35, A-laget
Ladda album (+17 bilder) >>

Bilder från när barnen på Borås Arena fick chansen att spela streetfotboll med bollkonstnären Emil Jylhänlahti i samband med lördagens match mot Örgryte IS.
Foto: Per Aronsson.

Bilder från lördagens 1-1-match mot ÖIS
2022-05-15 07:15, A-laget
Ladda album (+39 bilder) >>

Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och Örgryte IS i Superettans sjunde omgång, lördagen den 14 maj.
Foto: Per Aronsson.

Certiferad akademi