Årsmöte 5 mars 18:00
Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Inför match: Norrby IF - AIK
2019-02-23 16:50, A-laget
Norrby står inför en härlig utmaning imorgon då svenska mästarna AIK står för motståndet. Foto: norrbyif.se
I morgon kväll smäller det. Norrby tar emot de regerande svenska mästarna AIK hemma på Borås Arena. Norrbys assisterande tränare Marcus Översjö är positiv inför mötet med Solnalaget
– Vi har visat tidigare att vi kan slå allsvenska lag hemma på arenan.

I den här artikeln gör vi även en djupdykning i historieböckerna och bjuder på matchfakta från det senaste mötet mellan Norrby och AIK,
Henok Goitom och AIK har siktet inställt på seger
2019-02-22 16:20, A-laget
AIK:s 34-årige lagkapten stod för tolv mål när AIK blev svenska mästare 2018. Foto: bildbyrån

Lagkaptenen Henok Goitom har gjort närmare 150 matcher och stått för 57 fullträffar i AIK-tröjan. På söndag väntar dock ett motstånd han aldrig tidigare mött.

– Däremot har jag spelat mot deras manager Mohammed Ali Khan, säger AIK-profilen.

A-laget
AIK-tränaren: "I Svenska Cupen kan allt hända"
2019-02-21 15:55, A-laget
AIK:s assisterande tränare Patric Jidefalk. Foto: bildbyrån.

Gästande AIK får ses som storfavorit i söndagens möte med Norrby. Och laget siktar på att ta med sig tre poäng hem till Solna.

Norrby och Dalstorp inleder samarbete
2019-02-20 15:00, A-laget
Nu står det klart att Norrby och Dalstorp har startat ett föreningssamarbete. Det innebär bland annat att Norrby kan låna ut spelare till Dalstorp. Redan nu står det klart att Norrbyanfallaren Hugo Svensson kommer att lånas ut till till division 2-laget.
Biljettinfo: Norrby IF – AIK
2019-02-18 14:26, A-laget
Nu på söndag är det dags för en riktig fotbollsfest på Borås Arena.
Norrby ställs mot de regerande svenska mästarna AIK i andra gruppspelsomgången av Svenska Cupen.
Köp din biljett via nätet så slipper du långa köer.