Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Inför match: Vasalunds IF - Norrby IF
2021-05-08 12:35, A-laget
Rasmus Örqvist gjorde Norrbys mål i den senaste matchen. Foto: Johan Borehed.

I Norrbys tredje bortamatch för säsongen ställs man mot en ny bekantskap i form av nykomlingen Vasalund. Båda laget står inför den femte omgången på fyra inspelade poäng.

– Vi har haft en fin träningsvecka med ett bra tempo. På den matchförberedande träningen igår blev det mycket mål under spelet, så det känns bra, säger Rasmus Örqvist.

A-laget
Nära Norrby #6: "Premiär"
2021-05-06 17:46, A-laget

I veckans avsnitt får ni följa med bakom kulisserna under seriepremiären borta mot Trelleborg. Vi är både med på spelarbussen och i materialbussen under resan ner till Skåne. Ni får även en inblick i vad som händer i omklädningsrummet strax innan avspark.

A-laget
Det närmar sig publikinsläpp - kanonerbjudande på säsongskort
2021-05-05 16:00, A-laget

Regeringen har i en remiss föreslagit lättnader i restriktioner från och med 17 Maj.
Går förslaget igenom innebär det att vi får ta emot 500 personer till vår nästa hemmamatch den 22 maj. Vi kommer i första hand prioritera säsongskortsinnehavare och partners. Vill du bli garanterad att en plats på Borås Arena kan du nu ta del av ett riktigt kanonerbjudande där de 50 första som köper säsongskort endast betalar 749:- för kortet! ( ordinarie pris 990: -).

A-laget
Ny tjänst – alla höjdpunkter direkt i mobilen!
2021-05-04 09:15, A-laget

Tillsammans med Svensk Elitfotboll och de andra klubbarna i Allsvenskan och Superettan lanserar vi Highlights Plus, en tjänst där du kan se matchavgörande händelser från alla våra matcher utan fördröjning direkt i mobilen.

Det kostar 35 kronor i månaden, helt utan bindningstid och överskottet går till Norrby IF som ett extra stöd.

Certiferad akademi