Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Norrby IF kallar till årsmöte
2023-02-07 13:30

Vi bjuder härmed in våra medlemmar till årsmötet som hålls tisdagen den 7:e mars kl 18:00. Mötet hålls på Sportkontoret vid Ramnavallen.
Motioner skall vara styrelsen till handa senast 22 februari och skickas till info@norrbyif.se.

Norrby föll med uddamålet
2023-02-05 12:00, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Lördagens träningsmatch slutade med en 1-2-förlust hemma mot Falkenberg.

Inför match: Norrby IF – Falkenbergs FF
2023-02-03 19:25, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Försäsongen rullar vidare och efter segern senast är det dags att mäta krafterna hemma mot seriekonkurrenten Falkenbergs FF under lördag eftermiddag.

Jakob Andersson förstärker Norrby
2023-02-03 16:00, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Det är med glädje vi idag kan presentera innermittfältaren Jakob Andersson som vårt nionde nyförvärv inför 2023.
20-årigen, som bland annat har ett förflutet i allsvenska Degerfors IF, har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024.

Certiferad akademi