Välkommen till Norrby Idrottsförening!
A-laget
Delat pott i Torslanda: "Tacksamma för stödet från våra supportrar"
2024-06-20 12:01, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Norrby och Torslanda delade på poängen under onsdagskvällen efter varsitt mål i den första halvleken.

– Vi kände ett stort stöd från våra supportrar som var på plats, vi hade velat ta en trepoängare för dem, säger Marcus Översjö.

Inför match: Torslanda IK – Norrby IF
2024-06-18 20:57, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Efter storsegern i lördags är redan dags för nästa match när Norrby åker västerut för att ta sig an nykomlingen Torslanda under onsdag kväll.

Bilder från 6-0-segern på Ryavallen
2024-06-16 10:28, A-laget

Fler bilder (+41) >>

Bilder från Ryavallen och matchen mellan Norrby IF och Oskarshamns AIK i den 13:e omgången av Ettan Södra, lördagen den 15 juni.

A-laget
Islossning på Ryavallen "Allting klaffade idag"
2024-06-15 22:30, A-laget
Norrby imponerade och tog en storseger på Ryavallen. Foto: Per Aronsson.

Det blev en riktig målfest när Norrby gjorde tillfällig comeback på Ryavallen. Hela 6 – 0 stod det på resultattavlan när slutsignalen ljöd.

– En väldigt go seger. Vi jobbade för varandra hela tiden och allt klaffade. En riktigt bra laginsats helt enkelt, säger Marcus Victorio

Inför match: Norrby IF – Oskarshamns AIK
2024-06-14 19:33, A-laget
Foto: Mikael Falk.

Under lördagseftermiddagen är det dags att ta emot Oskarshamn.
Och till just den här hemmamatchen är Norrby tillfälligt tillbaka på anrika Ryavallen.

Alltid kul att få en sån här match som är något lite annorlunda, säger Marcus Översjö.

Certiferad akademi