Bli medlem i Norrby Idrottsförening

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Cuper
Norrby IF Borås Arena Cup i bilder
2022-09-26 11:35, Cuper
I helgen arrangerade vi den elfte upplagan av Norrby IF Borås Arena Cup.
Under lördag och söndagen var 193 lag och över 2000 barn på plats på arenan.
Vi vill rikta ett stort tack till alla som var med och gjorde cupen till en fantastisk avslutning på utomhussäsongen.
Foto: Mikael Falk.
A-laget
Tillsammans tar vi kampen mot barncancer!
2022-09-22 16:00, A-laget

Barnen är vår framtid - därför vill vi som förening vara med och stödja Barncancerfondens viktiga arbete. I samband med hemmamatchen mot Skövde AIK söndagen den 2 oktober kommer vi att anordna en insamling till Barncancerfonden.

– Nu har vi chansen att tillsammans göra någonting väldigt betydelsefullt, säger Norrbys klubbchef David Kryssman.

Cuper
Norrby IF Borås Arena Cup - nu i ProCup
2022-09-22 11:00, Cuper
Översiktsbild: Borås Arena 2, Ryavallen och Borås Arena

Till helgen är det äntligen dags för Norrby IF Borås Arena Cup.
Vi hoppas att det blir minnesvärd säsongsavslutning för lite drygt 2000 killar och tjejer i åldrarna 9-12 år. I år vi 193 stycken 7 mot 7 lag anmälda, och nu är vi klara med integreringen av spelschemat i ProCup!

A-laget
Nära Norrby S02E07: "Jag mår lika bra som i morse"
2022-09-21 16:39, A-laget

I det här avsnittet bjuder vi på en unik inblick i Mak Linds vardag. Med tre döttrar hemma är det full fart tidigt på morgonen, och innan Mak kan börja förbereda sig inför kvällens match mot serieledande Halmstad är det fullt fokus på barnen som gäller.

Akademi
Anmälan för provträning till Norrby IF akademi
2022-09-19 15:13, Akademi
Foto: Klas Jonsson.

Norrby IF växer år för år och har byggt upp en stabil ungdomsakademi sedan certifieringsarbetet med Svensk Elitfotboll påbörjades 2015, och sedan dess har vi lyft upp 13 spelare till A-laget. Inför 2022 växte vår akademi på flera plan och tre nya lag startades.
Vill du ta nästa steg med din fotboll och vara med på vår resa har du nu chansen att provträna med något av våra lag.

Certiferad akademi