Boka Klubbstugan

Boka vår populära klubbstuga
2015-07-16 10:26

Vi hyr ut vår klubbstuga, för ex. firmafester, födelsedagskalas & bröllop.

Lokalen tar 150 personer, vi har porslin för 100 matgäster (vilket vi också rekommenderar som max).

Köket är utrustat med två kylskåp, industridiskmaskin och en stor kaffebryggare.
Hyra för 24h kostar 4000 kr (utan kök 3000 kr), + 200 kr medlemsavgift.

Vill man ha tillgång redan dagen innan, för att förbereda, så tillkommer 600 kr.

Lördagarna är välbokade - hör av er i god tid!

Vill man endast hyra en del av stugan eller en en kortare tid, kostar det 600 kr per lokal för 4h.
Man kan boka samlingslokalen (Tage Hedlunds Sal), eller cafédelen, med eller utan kök.
Perfekt för företagsmöten eller föreläsningar!

Vardagar är det oftast ledigt och vi kan ordna kaffe/fika, frukost eller lunch.

Tage Hedlunds Sal är utrustad med projektor, ljudanläggning med mikrofoner och hörslinga. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade.

Hyresgästen måste ha fyllt 25 år och skall vara på plats vid uthyrningstillfället.

Maila info@norrbyif.se för mer info och kolla om det är ledigt.
Besökstider för visning är vardagar 10-16.

Som medlem kan du även hyra vår släpkärra för 100 kr per dag.