Rekryteringspolicy

Vi tar generellt inte emot nya spelare under pågående säsong.

Undantag kan göras individuellt, genom att en spelare t.ex. tränar en träning i veckan med Norrby IF samtidigt som han fullföljer säsongen i sin nuvarande förening. Vid sådana undantag måste det finnas en överenskommelse mellan föreningarna, ledarna, förälder och spelaren.

Nyinflyttade spelare är välkomna att höra av sig under pågående säsong och kan få provträna när laget har möjlighet.

Stimulansträningar (10-13 år)

Alla som vill får anmäla sig i mån av plats.

P11-P14 (2011-2008)

Provträning efter serieslut (generellt i oktober-november). Vi kompletterar/tar in spelare till ett lag per åldersgrupp, begränsat antal platser. Läs mer om vår akademistruktur här: Om akademin.
Det kommer alltid att ske en kontakt mellan föreningarna innan spelare får komma på provträning.

P15-P19 (2007-2003)

Här väljer vi spelare som får komma och provträna. Efter intresseanmälan kommer vi att ta beslut om vi kan erbjuda provträning eller ej. Då kommer vi att ta kontakten med nuvarande förening innan det är aktuellt för provträning.

Ambitionen är att trupperna skall vara satta i november. Enstaka undantag kan göras efter en dialog mellan föreningarna.

Vi tar för tillfället inte emot intresseanmälningar för provträning.

Certifierad akademi