Rekryteringspolicy

Vi tar generellt inte emot nya spelare under pågående säsong.

Undantag kan göras individuellt, genom att en spelare t.ex. tränar en träning i veckan med Norrby IF samtidigt som han fullföljer säsongen i sin nuvarande förening. Vid sådana undantag måste det finnas en överenskommelse mellan föreningarna, ledarna, förälder och spelaren.

Nyinflyttade spelare är välkomna att höra av sig under pågående säsong och får provträna när laget har möjlighet.

Stimulansträningar (10-13 år)

Alla som vill får anmäla sig i mån av plats.

P12-P15

Öppen provträning efter serieslut (generellt i oktober-november). Vi tar in spelare till ett lag per åldersgrupp. Läs mer om vår akademistruktur här: Om akademin.
Det kommer alltid att ske en kontakt mellan föreningarna innan spelare får komma på provträning.

Anmäl ditt intresse genom formuläret: Provträning P12-P15.

P16-P19

Här väljer vi spelare som får komma och provträna. Efter intresseanmälan kommer vi att ta beslut om vi kan erbjuda provträning eller ej. Då kommer vi att ta kontakten med nuvarande förening innan det är aktuellt för provträning. Tid för provträningar är även här generellt i oktober-november.
Du anmäler ditt intresse genom detta formulär: Intresseanmälan P16-P19.

Ambitionen är att trupperna skall vara satta i december. Enstaka undantag kan göras i de äldre akademilagen, efter en dialog mellan föreningarna.

Certifierad akademi