SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
Rekryteringspolicy

Vi tar generellt inte emot nya spelare under pågående säsong.


Undantag kan göras individuellt, genom att en spelare t.ex. tränar en träning i veckan med Norrby IF samtidigt som han fullföljer säsongen i sin nuvarande förening. Vid sådana undantag måste det finnas en överenskommelse mellan föreningarna, ledarna, förälder och spelaren.

 

Nyinflyttade spelare är välkomna att höra av sig under pågående säsong och kan få provträna när laget har möjlighet.

 

Stimulansträningar (9-13 år)

Alla som vill får anmäla sig i mån av plats.

 

P11-P14 (2012-2009)

Provträning efter serieslut (generellt i oktober-november). Vi kompletterar/tar in spelare till ett lag per åldersgrupp, begränsat antal platser. Läs mer om vår akademistruktur här: Om akademin.
Det kommer alltid att ske en kontakt mellan föreningarna innan spelare får komma på provträning.

 

P15-P19 (2008-2004)

Här väljer vi spelare som får komma och provträna. Efter intresseanmälan kommer vi att ta beslut om vi kan erbjuda provträning eller ej. Då kommer vi att ta kontakten med nuvarande förening innan det är aktuellt för provträning.

Ambitionen är att trupperna skall vara satta i november. Enstaka undantag kan göras efter en dialog mellan föreningarna.

 

Provträningarna för 2022 pågår och vi kommer troligtvis inte att behandla fler intresseanmälningar!


Eventuellt kommer vi att höra av oss till några spelare/föreningar, annars får ni söka igen 2023. Då behöver en ny anmälan fyllas i.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Norrby IF, 07/02 13:30 
Norrby IF, 01/02 10:30 
Norrby IF, 24/01 12:20