Akademi

Norrby IF akademi
2015 ansökte Norrby IF om att bli en akademi enligt Svensk Elitfotbolls certifieringskrav. Sedan 2016 är vi certifierade och sedan starten har vi flyttat upp i snitt drygt två spelare per år till vårt representationslag. Läs mer om akademin här.

Stimulansträning för pojkar - fåtal platser kvar*
2022-01-11 14:07
Foto: Johan Borehed.

Nästa söndag drar vi igång med vårens stimulansträningar för pojkar.
Vi riktar oss till pojkar födda 2009-2012 som vill komplementera ordinarie klubblagsträningar med fler tillfällen. Vi räknar med att fylla grupperna, så det är hög tid att anmäla er.
(Mer info om stimulansträningar för flickor kommer inom kort.)

Ledarna för akademilagen 2022
2021-12-23 16:15

I tisdags hade vi ett uppstartsmöte för akademiledarna 2022. Akademichef Fredrik Samuelsson och utvecklingschef Tobias Edenvik presenterade laguppställningen och det är otroligt glädjande att kunna presentera och välkomna så många kompetenta, erfarna och drivna ledare till föreningen!

Stimulansträningar för killar födda 2012
2021-12-17 12:00
Foto: Johan Borehed.

Vi fortsätter med våra populära stimulansträningar och 2022 startar vi upp för killar födda 2012Vi riktar oss till fotbollsspelare som vill få mer träning som komplement till ordinarie klubblagsverksamhet.

De ska leda Norrbys akademi: "Ett väldigt inspirerande uppdrag"
2021-12-13 18:14
Fredrik Samuelsson är ny akademichef och Tobias Edenvik blir ny utvecklingschef. Foto: Mikael Falk.

Norrby IF är mycket glada över att kunna berätta att vi har anställt Fredrik Samuelsson som ny akademichef. Dessutom är Tobias Edenvik klar som ny utvecklingschef.

– Jag är övertygad om att Fredrik och Tobias är helt rätt personer för att ta vår akademi till nästa nivå., säger Norrbys klubbchef David Kryssman.

Stort tack för allt, Tommy Pedersen!
2021-12-09 18:27

Han har varit i klubben sedan 2015 och sedan 2016 har Tommy Pedersen varit Norrbys akademichef. Efter sex år på den posten har Pedersen nu valt att avsluta sin anställning i föreningen.

– När jag tänker tillbaka på min tid i Norrby så känner jag en stor glädje och tacksamhet, säger han.

Certifierad akademi