Akademi

Norrby IF akademi
2015 ansökte Norrby IF om att bli en akademi enligt Svensk Elitfotbolls certifieringskrav. Sedan 2016 är vi certifierade och sedan starten har vi flyttat upp i snitt drygt två spelare per år till vårt representationslag. Läs mer om akademin här.

Anmälan för provträning till Norrby IF akademi
2022-09-19 15:13
Foto: Klas Jonsson.

Norrby IF växer år för år och har byggt upp en stabil ungdomsakademi sedan certifieringsarbetet med Svensk Elitfotboll påbörjades 2015, och sedan dess har vi lyft upp 13 spelare till A-laget. Inför 2022 växte vår akademi på flera plan och tre nya lag startades.
Vill du ta nästa steg med din fotboll och vara med på vår resa har du nu chansen att provträna med något av våra lag.

Följ Norrbylagens framfart i Gothia Cup
2022-07-17 20:25
Med hela fem lag är Norrby IF den största Sjuhäradklubben Gothia Cup!
Imorgon (18/7) drar det igång.
Följ grabbarna på plats i Göteborg eller via Gothia Cup-appen.
Stimulansträning för pojkar - fåtal platser kvar*
2022-01-11 14:07
Foto: Johan Borehed.

Nästa söndag drar vi igång med vårens stimulansträningar för pojkar.
Vi riktar oss till pojkar födda 2009-2012 som vill komplementera ordinarie klubblagsträningar med fler tillfällen. Vi räknar med att fylla grupperna, så det är hög tid att anmäla er.
(Mer info om stimulansträningar för flickor kommer inom kort.)

Ledarna för akademilagen 2022
2021-12-23 16:15

I tisdags hade vi ett uppstartsmöte för akademiledarna 2022. Akademichef Fredrik Samuelsson och utvecklingschef Tobias Edenvik presenterade laguppställningen och det är otroligt glädjande att kunna presentera och välkomna så många kompetenta, erfarna och drivna ledare till föreningen!

Stimulansträningar för killar födda 2012
2021-12-17 12:00
Foto: Johan Borehed.

Vi fortsätter med våra populära stimulansträningar och 2022 startar vi upp för killar födda 2012Vi riktar oss till fotbollsspelare som vill få mer träning som komplement till ordinarie klubblagsverksamhet.

Certifierad akademi