A-laget

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Norrby IF och Abbas Mohamad går skilda vägar
2022-05-25 13:51
Foto: Johan Borehed.

Norrby IF och Abbas Mohamad har i samförstånd valt att bryta hans avtal i förtid.
Vi önskar Abbas lycka till med framtida utmaningar.

U21: Tung kväll på Borås Arena
2022-05-25 09:48
Bubacarr Jobe gjorde Norrbys mål i förlustmatchen mot Elfsborg. Foto: Per Aronsson.

Det blev inget lyckat derby för Norrbys del under tisdagskvällen.
Elfsborg var numret för stort och kunde till slut vinna med 9-1.

Bilder från Norrby - Utsikten
2022-05-24 09:50
Ladda album (+47 bilder) >>

Bilder från Borås Arena och matchen mellan Norrby IF och Utsiktens BK i Superettans nionde omgång, måndagen den 23 maj.
Foto: Per Aronsson.

Tung förlust hemma mot Utsikten
2022-05-23 22:12
Foto: Per Aronsson.

Norrby kom upp inte alls upp i nivå när man tog emot nykomlingen Utsikten och gästerna kunde till slut åka hem med en 2-0-seger i bagaget.

Inför match: Norrby IF – Utsiktens BK
2022-05-22 19:17
Foto: Mikael Falk.

Efter segern senast jagar Norrby en ny trepoängare när laget ställs mot nykomlingen Utsikten hemma på Borås Arena imorgon kväll.

– Det känns kul att få spela match igen så tätt inpå en seger, säger Marcus Översjö