A-laget

Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Tillsammans tar vi kampen mot barncancer!
2022-09-22 16:00

Barnen är vår framtid - därför vill vi som förening vara med och stödja Barncancerfondens viktiga arbete. I samband med hemmamatchen mot Skövde AIK söndagen den 2 oktober kommer vi att anordna en insamling till Barncancerfonden.

– Nu har vi chansen att tillsammans göra någonting väldigt betydelsefullt, säger Norrbys klubbchef David Kryssman.

Nära Norrby S02E07: "Jag mår lika bra som i morse"
2022-09-21 16:39

I det här avsnittet bjuder vi på en unik inblick i Mak Linds vardag. Med tre döttrar hemma är det full fart tidigt på morgonen, och innan Mak kan börja förbereda sig inför kvällens match mot serieledande Halmstad är det fullt fokus på barnen som gäller.

Norrby föll med uddamålet: "Kommer in i det för sent"
2022-09-18 20:00
Nicklas Savolainens sjätte mål för säsongen räckte inte till poäng. Foto: Per Aronsson.

Norrby lyckades inte följa upp den fina segern senast.

Hemmalaget gjorde 3-1 med bara några minuter kvar innan stopptid - Norrby replikerade sedan på övertid, men närmre än så kom inte gästerna och Landskrona kunde till slut vinna med 3-2.

– Jag tycker vi låter dem att trilla lite för mycket boll utan att vi är där och stör dem och bjuder in dem onödigt i matchen. Sen tycker jag att vi hämtar upp det ganska fint, men det kommer för sent och det ville sig inte hela vägen, säger Nicklas Savolainen.

Inför match: Landskrona BoIS – Norrby IF
2022-09-17 19:00
Pontus Eriksson delar med sig av sina tankar inför söndagens bortamöte med Landskrona. Foto: Mikael Falk.

Norrbys formkurva pekar uppåt – på de de tre senaste matcherna har laget tagit sju av nio möjliga poäng och kommer stärkta från 3-0-segern mot serieledande Halmstad senast.
Nu väntar nästa utmaning i form av Landskrona på bortaplan.

– För oss gäller det att fortsätta hålla uppe samma fina arbetskapacitet som vi visat i de senaste matcherna, säger Pontus Eriksson.

Tis 20/9 17:00
Sön 18/9 15:00