Samling:17:00
Blytung förlust i Eskilstuna
2018-05-28 21:00
Norrby hade en tung afton på Tunavallen. Foto: Per Aronsson.
Norrby inkasserade under torsdagskvällen sin första förlust på bortaplan. AFC Eskilstuna vann med komfortabla 4-0,  där den föredetta Norrbyförsvararen Kadir Hodzic stod för ett av målen.
Norrby lyckades aldrig resa sig efter att AFC rivstartat matchen med 1-0 redan efter tre minuter. Gästerna lyfte sedan upp spelet något där Ricky Yarsuvat hade en bra kvitteringschans  Men efter att Samuel Nnamani gjort sitt andra mål i den 26e minuten var Norrby aldrig i närheten av komma igen.

Ett av få glädjeämnen den här kvällen var att Abbas Mohamad hoppade i andra halvlek och gjorde därmed comeback efter den svåra skada han ådrog sig i november förra året.