SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
P14
Vinst i serieavslutningen…
P-07/08 år 2021 tackar för stödet från läktaren!

Idag den 16 oktober kom Dalsjöfors GOIF P-06 på besök till Ramnavallen för sista och avslutande matchen i div 5 Svenljunga. Ett formstarkt lag som bjöd upp till kamp. Vi hade marginalerna med oss i första halvlek och gick till pausvila med 3-0. I andra steppade DGOIF upp och reducerade till 2-3 innan vi kunde stänka in 4-2 som oxå blev slutresultat. Det innebar en hedrande 2:a plats i serien, där endast två färre gjorda mål skiljde upp till seriesegraren. NIF P-07/08 tackar för allt stöd under året som gått! 😊👍⚽️

Tre nya poäng idag när Tranemo IF 06/07 besegrades
Gänget mot TIF 06/07

Vi är inte helt nöjda med våra prestationer idag den 25/9 men tar ändå relativt enkelt hem segern mot Tranemo IF 06/07 med 6-1. Tack till Anton från P15 som spelade med oss idag.

Återigen målkalas...
Segrande laget i dagens kamp...

.. när Gällstad/Vegby 05/06 kom på besök. Hela 7-0 i halvtid blev 10-1 totalt idag den 19 september hemma på Ramnavallen. Tack till David från P15 som var med oss idag!

Islossning hemma mot Länghem 05/06
Bra spel på Ramna idag!

Efter bortamatcherna mot Fritsla 04/05/06 och Somali 03/04/05/06 där vi spelar mindre bra mot Fritsla men desto bättre mot Somali men ändå inte får poäng med oss blev det idag den 15/9 full utdelning framåt. Efter 3-0 i halvlek trummar vi på ordentligt och äger matchen helt. Hela  10-0 hinner det bli innan LIF reducerar två gånger om på slutet. 10-2 slutar alltså matchen. Tack till Hugo och Elliot från P15 som hjälpte till när Noah och Thomas inte kunde spela idag.

Väl genomförd match borta mot RAIS 06/07
Glada miner efter 1-3 borta mot RAIS 06/07

Dags att åka till Bråtaredsvallen igen. Vi var där den 4 juli och spelade 9:9 i div 6 vårserie. Idag den 28 augusti var det 11:11 i div 5 Svenljunga. Flera spelare sjuka så Agon, Noah, David, Iam och Petar från P15 fick rycka in. Halvtidsresultatet 1-3 står sig hela matchen. Tack till RAIS och domaren för bra match.

Bortamatch mot Horreds IF 05/06/07
Välförtjänt kvällsmat efter tuff match…

Ikväll den 12 augusti spelades en tuff och jämn match. Vi gör en ganska klen första halvlek och ligger under med 0-1 inför andra. I andra rycker vi upp oss något men lyckas inte fullt ut med vårt spel. Matchen slutar 2-2. Efter sen vardagsmatch blir det så klart pastasallad från Springrolls. Idag var det även premiär för den lite större bussen. Milos körde tryggt och bra. 😊🚌💨 Tack även till Agon och Oscar från P15 som spelade med oss idag.

Premiär för 11:11-match
Skön vinst i höstpremiären!

Idag den 7 augusti var det äntligen dags för 11:11-spel i serie. Skene 06 på besök. Vi har Thomas iväg på semester och Algot och Leo på skadelistan så Agon, Nikola och William från NIF P-06 fick hoppa in. Vi för matchen och borde gjort mål redan efter 15 min men duktig målvakt och lite för klena avslut gör att det blir mållöst under första halvlek. I andra blir det mer händelserikt. Skene gör 0-1 på straff alldeles i början och i mitten av andra blir Daris utvisad pga olämpligt språk. Dock ordnar Oliver en straff strax därefter som han oxå sätter i mål. Trots en man mindre trycket vi på offensivt och jagar ledningsmålet. Det dröjer dock ända till slutminuterna innan Amir äntligen kan sätta 2-1 till NIF vilket oxå blir slutresultatet. Tack till Skene och domaren för bra match!😊

Hemmamatch mot Svenljunga 06/07
Stabil genomförd match i supervärmen idag...

Idag lördag 19 juni var det högsommarvärme över 30 grader. Svenljunga hade manfall inför matchen men lyckades ändå matcha ihop 12 spelare. En eloge till dom så att killarna fick spela match. Efter en lite trevande första period där vi som vanligt jobbar med vår höga press och aktivt bollinnehav lossnar det i andra och i början av tredje dör matchen när vi sätter 6-0, 7-0 och 8-0. Vi har fin bredd idag och kommer till väldigt många avslut genom samspelet mellan våra wingbacks och breda forwards. Nu blir det uppehåll i matcher till efter midsommar. (Div 6 Vårserien)

Pastasallad och bad…
Junikväll…

... efter matchen mot HUS 06/07... Men knotten följde efter oss även till sjön...😅

Bortamatch mot HUS 06/07
Bra genomförd match i härlig junikväll!

Ikväll den 16 juni spelade vi match i div 6 Vårserien mot Hyssna/Ubbhult/Sätila (HUS). En hård naturgräsplan i vackra lantliga omgivningar. Mycket knott men annars en härlig sommarkväll. Vi tar kommandot direkt och styr matchen från start. Vi stänger matchen i andra perioden och när domaren blåser av matchen står det 4-0 till NIF.l

Hemmamatch mot UIFK P-07
Koll på läget?

Jo då. Större delen av matchen idag den 12 juni. Vi skapar chanser nog för att avgöra matchen i första perioden men det blir först i andra perioden vi gör 1-0 vilket oxå blir slutresultatet. (Div 6 Vårserie)

 

Bortamatch mot Bergdalen P-07
Trötta och besvikna killar efter oavgjort mot Bergdalen P-07

Idag den 6 juni var det varmt värre på Björkängs konstgräs. Vi för matchen även om Bergdalen, för dagen förstärkta  med två 06:or då laget hade spelare skadade, hotade med djupledsbollar och några fasta situationer. Vi hade 3-2 med några minuter kvar men fick tyvärr se Bergdalen kvittera till 3-3 innan matchen blåstes av (Div 6 Vårserie).

Träningsmatch mot IFE P13
Ett nummer för stora...

... var vi idag den 30 maj när IFE P13-2 kom på besök. Snyggt av dom att ställa upp när vår seriematch mot Brämhult ställdes in. Idag var dock ålderskillnaden för stor och matchen tappade gnista i andra perioden. Matchen slutade 11-0 till Norrby.

Bortamatch mot FSB07
Glada miner efter 3-1 vinst borta mot FSB07

Svårspelat på regntung naturmatta på ett alltid lika blåsigt Heden. Tålamod och vilja gav seger idag den 21 maj 2021 (Pojkar div 6 vårserie)

Lagfotografering…
Ramnaparken 19 maj…

... foto är inte helt enkelt. Mkt att tänka på...Stå rätt, titta rätt, hålla boll rätt... 😂

 

Hemmamatch mot Mariedals IK P-07
Premiär för bortastället

I dagens hemmamatch (träningsmatch) den 15 maj 2021 mot Mariedals IK blev det lite plötsligt premiär för bortastället då båda lagen spelar i blå-vitt 😊

Fint spel gav en stabil 6-0-vinst!

Hemmamatch mot Byttorps IF P14
Premiärmatchen för nya NIF P14

Idag den 8 maj spelades första matchen (träningsmatch) för laget som tränat ihop några månader. Stabil insats som slutade med 2-1 vinst! 😊

Träning i Rydahallen med P15….
Lagöverskridande träning i april

Leo, Petri och Taha instruerar...👉

Försäsongs-fys i januari
Konditions-fys med P15 och Taha

🏃‍♂️💨😅