SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
P17
Ljungskile Hemma
2020-06-14 17:22
Några bilder från dagen👍


Äntligen så var det dags igen för seriespel  igen och in i den riktiga hetluften. Försäsongen har varit lång och innehållet  det mesta med både toppar och dalar. Om vi skulle gå in på det i detalj så blir det nog mer än 10,000 tecken. Nog med fokus på corona och lång försäsong, nu tar vi dagens match.


Vi tar kommandot från minut ett och såg det mer eller mindre ut hela matchen. Ljungskile var kompakta och jobbade bra i det defensiva. Giftiga i sina omställningar och fasta situationer. 

Till en början har vi svårt att komma igenom och då tryter vårt tålamod, som leder till sämre beslut. I den 37” så får Milton bollen på högerkanten, driver in i straffområdet och hittar Jonathan som placerar dit ledningsbollen. Vi har flera bud på ökning i målkolumnen framåt, men skärpan sista 1/3.  2-0 kommer i den 65” då åter Milton får bollen på högerkanten som lägger in bollen mot andra stolpen, där Filip enkelt kan raka in bollen. Helt rättvist till matchbilden. Värmen tar ut sin rätt på båda lagen och många byten görs i andrahalvlek. Ljungskile får en reducering i den 77” en lång frispark från mittplan som lyras in i straffområdet och efter lite flipper ligger bollen i mål. 

Det blir lite nervigt sista kvarten, men det blir blåvitt seger. 


Killarna jobbar på bra och är värdiga vinsten. Vi har tre matcher kvar innan sommaruppehåll. En bra start på säsongen och vi ska jobba vidare med vårat spel. Nästa match är borta mot Kinna på onsdag 17/6 matchstart 19.00. :)