SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrby IF
En klubb, många hjärtan
Akademi
Information om försäkring, spelarskador och rehab.
 
Ring 020-44 11 11 så får du rådgivning eller träffa en legitimerad sjukgymnast. Helt kostnadsfritt!
På SPELKLAR hittar du info om "Råd och vård för idrottsskador", Knäkontroll, Hjärnskakning (inkl. Hjärntrappan), Träningslära/fysiologi och Antidoping.

 

Alla spelare, även ungdomar som inte är licensierade, som är med i föreningen omfattas av den olycksfallsförsäkring som tecknats mellan Svenska Fotbollsförbundet och Folksam. I länkarna hittar du mer information.


Tänk på att:
•    Du måste vara medlem i vår förening, vilket du är när medlemsavgiften är betald.
•    Försäkringen gäller även till och från träning eller match.
•    Försäkringen är grundläggande och man bör därför ha en egen kompletterande olycksfallsförsäkring som gäller för idrott och den övriga fritiden.
•    Även skador som inte är så allvarliga bör anmälas för bevakning om ev. men kan uppstå längre fram, t.ex. tandskador.
•    Vår förening täcker inga mellanskillnader på utbetalning från Folksam och den verkliga kostnaden.
•    Skadeanmälan görs direkt till Folksam 0771 - 950 950 av spelaren/vårdnadshavaren.

Rehab/sjukgymnastik
Vid skador stämmer spelaren/förälder först av med lagets ledare. Sedan kan ledaren skicka vidare spelaren till Herkules Vårdcentral. Vi vill att det går via Norrby IF för att kunna ha en uppföljning på skador, om det beror på ex. överbelastning.
Viktigaste är att spelaren/förälder har en god dialog med lagets tränare och att träningsprogram för rehabilitering följs.
Info om samarbetet med Herkules vårdcentral finns under Dokument och kan laddas ned direkt här: Rehab Norrby IF.pdf