Bli medlem i Norrby Idrottsförening
Välkommen till Norrby Idrottsförening!
Varmt välkomna till Norrby IF:s medlemsmöte
2022-11-29 12:32

Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna till vårt medlemsmöte måndagen den 12 december.

A-laget
Sex spelare lämnar Norrby IF
2022-11-22 10:48, A-laget

Det blir ingen fortsättning i Norrby för Felix Gustafsson, Gustav Berggren, André Reinholdsson, Albin Sundgren, Ekin Bulut och Bubcarr Jobe som därmed lämnar föreningen.

Norrby IF står redo inför nya utmaningar
2022-11-21 10:00

Efter sex säsonger i Superettan väntar nu spel i Ettan Södra den kommande säsongen. Trots att 2022 slutade med en sportslig besvikelse så ser vi en fortsatt positiv utveckling och en spännande framtid för Norrby IF.

A-laget
Ivo Pekalski och Norrby IF går skilda vägar
2022-11-20 11:56, A-laget
Foto: Per Aronsson.

Han har gjort närmare 100 tävlingsmatcher för Norrby och varit lagkapten de tre senaste åren. Nu står det klart att Ivo Pekalski lämnar klubben efter fyra säsonger.

– Jag har trivts sedan dag ett och haft en väldigt bra tid här på alla sätt. Det är jag oerhört tacksam för.

Certiferad akademi